Χρανιώτης- Αβασκαντήρα: Το στολισμένο σπίτι και οι πρώτες γιορτές με τον γιο τους
Showbiz

Χρανιώτης- Αβασκαντήρα: Το στολισμένο σπίτι και οι πρώτες γιορτές με τον γιο τους

Χριστούγεννα 2020: Ο γιος του Γιώργου Χρανιώτη και της Γεωργίας Αβασκαντήρα είναι έξι μηνών πια και αυτά τα Χριστούγεννα είναι διαφορετικά για το ερωτευμένο ζευγάρι, αφού είναι οι πρώτες γιορτές με τον γιο τους!

Τόσο ο Γιώργος Χρανιώτης όσο και η Γεωργία Αβασκαντήρα δεν σταματούν να δημοσιεύουν φωτογραφίες και βίντεο από την καθημερινότητά τους με το υπέροχο πλασματάκι τους. Φωτογραφίες από τη βόλτα τους, από στιγμές ανέμελες μέσα στο σπίτι τους που αποδεικνύουν πόσο έχει αλλάξει η ζωή τους.

Μάλιστα, στις αρχές Δεκεμβρίου η Γεωργία με τον Γιώργο στόλισαν και το δεντράκι τους στο σαλόνι… ένα δεντράκι διαφορετικό από αυτά που στολίζουν οι γνωστοί celebrities μιας και δεν είναι φορτωμένο με πολλά στολίδια… Ένα δέντρο απλό αλλά υπέροχο!

Η Γεωργία Αβασκαντήρα έκανε την πρώτη ανάρτησή της στο Instagram δείχνοντας το δεντράκι που στόλισαν οικογενειακώς και έγραψε: «{Αυτό που με γοητεύει στα Χριστούγεννα είναι ότι το κάθε σπίτι, αυτές τις μέρες,´φιλοξενεί´ και από ένα δέντρο. Όλα είναι διαφορετικά, μοναδικά, γιατί ο τρόπος που επιλέγουμε να τα στολίσουμε είναι ο τρόπος που επιλέγουμε να ονειρευτούμε τα δικά μας Χριστούγεννα } 🎄»!

Και ο Γιώργος Χρανιώτης πόζαρε με φόντο το δέντρο του και σχολίασε: «Έχουμε στολίσει καμμιά βδομάδα,αλλά περιμένα για την σωστή την πόζα την πρόστυχη ,την καραμπουζουκλίδικη.Το δέντρο σε γλάστρα για να το χουμε ζωντανό και του χρόνου.Και του χρόνου παλιόπαιδα!!!!!!!Υ.Γ Εσείς στολίσατε????Εεεεεε?????? #christmas #christmastree #santa #santaclaus #santamonica #santamaria #san-ta-foras»!

Οι πρώτες γιορτές με τον μονάκριβο γιο τους είναι μοναδικές παρόλο που είμαστε εν μέσω δεύτερου lockdown λόγω της εξάπλωσης της πανδημίας. Δείτε τις εκπληκτικές φωτογραφίες που ανήρτησαν!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved