Big Brother: Αποκλειστικό - Χριστίνα Ορφανίδου: «Δεν θα ξανά έμπαινα στο παιχνίδι»
Showbiz

Big Brother: Αποκλειστικό - Χριστίνα Ορφανίδου: «Δεν θα ξανά έμπαινα στο παιχνίδι»

Big Brother: Η Χριστίνα Ορφανίδου μίλησε αποκλειστικά στο gossip-tv και μας απάντησε αν θα ξανά δήλωνε συμμετοχή στο παιχνίδι και μας αποκάλυψε τι μηνύματα δέχτηκε μετά τον ντόρο με το ροζ βίντεο.

Η Χριστίνα Ορφανίδου είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα που συμμετείχαν στο ριάλιτι Big Brother και όλοι θυμόμαστε την αληθινή εξομολόγηση που είχε κάνει στα πλαίσια της γραμμής ζωής με τις αποκαλύψεις της για το ροζ βίντεο κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Η πρώην παίκτρια του Μεγάλου Αδερφού μας εκμυστηρεύτηκε τις πρώτες της αντιδράσεις μετά την αποχώρηση από το παιχνίδι για τα μηνύματα που έλαβε από τους τηλεθεατές και πως τα διαχειρίστηκε.

Επιπλέον στην ερώτηση μας αν θα ξανά δήλωνε συμμετοχή στο Big Brother μας αποκάλυψε: «Δεν θα δήλωνα συμμετοχή ως παίκτρια, θα προτιμούσα να είμαι στην παραγωγή! Είναι ένα παιχνίδι για σκληρά νεύρα και γερό στομάχι». Επιπλέον δίνει τις συμβουλές της για όποιον θέλει να δηλώσει συμμετοχή στον επόμενο κύκλο του παιχνιδιού!

Τέλος, η Χριστίνα Ορφανίδου μας αποκάλυψε την δική της ιδανική 5άδα τελικού και τα άτομα που μιλάει και κάνει παρέα μέχρι και σήμερα!

Δείτε τις αποκλειστικές δηλώσεις της στο παρακάτω video.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved