Μαρία Φιλίππου: «Δεν έβγαλα λεφτά από την τηλεόραση, να πεις ότι έχω μια καβάντζα»
Showbiz

Μαρία Φιλίππου: «Δεν έβγαλα λεφτά από την τηλεόραση, να πεις ότι έχω μια καβάντζα»

Η Μαρία Φιλίππου πρωταγωνιστεί στο σίριαλ «Αγγελική» και νιώθει ευλογημένη που σε αυτή τη δύσκολη περίοδο έχει δουλειά.

Η Μαρία Φιλίππουσε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για το χαμηλό προφίλ που διατηρεί, για το αν έχει βγάλει χρήματα από την τηλεόραση αλλά και για το αν έχει υπάρξει εκτός της μικρής οθόνης για κάποιο χρονικό διάστημα.

Σε παρακολουθούμε μέσα από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες, με το σίριαλ "Αγγελική".

Νιώθω ευλογημένη, είναι θείο δώρο, γιατί έχω δουλειά. Πάρα πολλοί συνάδελφοι μου έχουν να δουλέψουν από τον Μάρτιο, ενώ με το επίδομα που δίνεται, δεν μπορεί να ζήσει κάποιος οικογενειάρχης ή και μόνος του. Δεν έχουμε όλοι "καβάντζα". Ευχαριστώ τον θεό που σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία έχω δουλειά. Ευλογία είναι κι ότι έχω τη συγκεκριμένη δουλειά. Υπάρχει σεβασμός από όλους, σε όλους, πιστεύω ότι δουλεύω όπως 20-30 χρόνια πριν. Υποδύομαι τη "Λένα", μια μάνα αναγνωρίσιμη στην ελληνική κοινωνία, που γίνεται ύαινα άμα της πειράξουν τα παιδιά της και μοιάζει πολύ με μένα.

-Διατηρείς χαμηλό προφίλ ως άνθρωπος, κάνεις τη δουλειά σου και περιορίζεσαι μόνο σ' αυτήν. Αν δεν υπήρχε αυτό το καλό κλίμα στη συνεργασία σου, θα το ανέφερες;

Ίσως να μην ανέφερα τίποτα, αλλά όταν υπάρχει οφείλω να το πω. Φεύγω με κέφι το πρωί από το σπίτι μου και ξέρω ότι θα πάω σ' ένα αγαπησιάρικο περιβάλλον και θα προσπαθήσω να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για τη δουλειά μου.

-Είσαι από τα αγαπημένα παιδιά της τηλεόρασης επί σειρά ετών. Έχεις μείνει κάποιο χρονικό διάστημα χωρίς να κάνεις τηλεόραση;

Μικρά διαστήματα δεν έχω κάνει τηλεόραση. Υπήρξα τυχερή στα νιάτα μου, όταν πρωτοξεκίνησα, γιατί ήμουν δίπλα σε σπουδαίους ανθρώπους της τηλεόρασης, όπως ο Γιώργος και η Ελβίρα Ράλλη, που σε αυτούς χρωστάω την όποια μου πορεία, θα ήμουν αχάριστη αν δεν έλεγα "ευχαριστώ". Μέσα από αυτούς τους ανθρώπους "έμαθα" τους νόμους της δουλειάς, αν και κάθε φορά ξεκινάω σαν να μην ξέρω τίποτα.

-Η τηλεόραση δίνει καλύτερα χρήματα σε σχέση με το θέατρο, κι εσύ βρέθηκες στις "χρυσές εποχές της" .Έβγαλες χρήματα;

Έζησα αξιοπρεπώς, αν με ρωτάτε αν έχω χρήματα, όχι δεν έχω, αλλά υπήρξαν και διαστήματα που δυσκολεύτηκα. Δεν έβγαλα λεφτά από την τηλεόραση, να πεις ότι έχω μια καβάντζα...

-Αυτό δεν είναι πιο βασικό, από το να έχεις λεφτά στην άκρη;

Δεν ξέρω, να σου πω την αλήθεια, δεν θα με χάλαγε να έχω μια ασφάλεια. Είμαι από τους ανθρώπους που αν δεν δουλέψω θα έχω θέμα, αυτό όμως δεν με κάνει δυστυχή, με την έννοια ότι ο Θεός δεν με αφήνει ποτέ και πιστεύω ότι θα έχω δουλειά, θέλω να το βλέπω αισιόδοξα, θέλω να έχω τόσο άγχος, όσο με εξυπηρετεί, για να είμαι καλύτερη. Αυτό που ζούμε δεν χωράει στον ανθρώπινο νου. Μέσα στον Νοέμβριο, περίπου 1.800 οικογένειες θρηνούν ανθρώπους και δεν θέλω να ακούω αν είναι μικρός ή μεγάλος σε ηλικία κάποιος γιατί δε θα "έφευγε" αν δεν ήταν αυτή η συμφορά, κι ίσως, αν κάποιοι συνάνθρωποι μας δεν ήταν τόσο αναίσθητοι και πρόσεχαν, τηρούσαν τα μέτρα για να μην έχουμε τόσα κρούσματα. Κρατάω με ευλάβεια τα μέτρα, έπειτα κάνω ότι δεν συμβαίνει τίποτα για να μπορέσω να ζήσω, είπε στο Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved