Σοφία Δανέζη: Αποκλειστικό: «Ευχαριστώ τον Big Brother που γνώρισα τον Κεχαγιά»
Showbiz

Σοφία Δανέζη: Αποκλειστικό: «Ευχαριστώ τον Big Brother που γνώρισα τον Κεχαγιά»

Η Σοφία Δανέζη λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του μεγάλου τελικού μίλησε και απάντησε σε όλα αποκλειστικά στην κάμερα του gossip-tv.gr.

Η Σοφία Δανέζη ήταν η παίκτρια που προκάλεσε μεγάλη αίσθηση στους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ. Είναι ένα από τα πρόσωπα που συζητήθηκαν και κρίθηκαν από το κοινό καθ’ όλη τη διάρκεια της συμμετοχής της στο ριάλιτι του Big Brother.

Εμείς συναντήσαμε την Σοφία Δανέζη ακριβώς μετά το τέλος του live της Παρασκευής (18/12) και με χαλαρή διάθεση απάντησε σε όλες μας τις ερωτήσεις!

Η Σοφία Δανέζη μας αποκάλυψε όλα όσα θέλετε να μάθετε! Ποιο είναι το πρώτο τηλεφώνημα που έκανε αμέσως μετά την αποχώρησή της;

Όσον αφορά τον Δημήτρη Κεχαγιά και την στεναχώρια του μετά το αποτέλεσμα του τελικού μας εξομολογήθηκε: «Είναι λογικό, αν ήταν κι εκείνος στη δική μου θέση κι εγώ θα στεναχωριόμουν. Ο Δημήτρης είναι φίλος μου, με στήριξε από ό,τι έχω μάθει! Ευχαριστώ τον Big Brother που τον γνώρισα!».

Τέλος, η Σοφία Δανέζη μας αποκάλυψε αν θα ξανά δήλωνε συμμετοχή στο ριάλιτι και αν είναι διατεθειμένη να μιλήσει κάποια στιγμή με την Άννα Μαρία και τον Θέμη Κανέλλο!

Δείτε τις αποκλειστικές δηλώσεις της Σοφίας Δανέζη στο gossip-tv.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved