Καίτη Κωνσταντίνου: «Ο Κώστας είναι πλέον σαν νόμιμος σύζυγος μου»
Showbiz

Καίτη Κωνσταντίνου: «Ο Κώστας είναι πλέον σαν νόμιμος σύζυγος μου»

Η Καίτη Κωνσταντίνου επέστρεψε στην TV μετά από αρκετά χρόνια απουσίας.

H Καίτη Κωνσταντίνου, μίλησε για τους λόγους που δεν την βλέπαμε στη μικρή οθόνη, για τη συμμετοχή της στην σειρά «Η τούρτα της μαμάς» στην οποία συνεργάζεται ξανά μετά από 21 χρόνια με τον Κώστα Κόκλα, αλλά και για το αν την γοητεύει η κωμωδία.

- Απείχατε τόσα χρόνια από την TV γιατί δεν υπήρξαν ενδιαφέρουσες προτάσεις;

«Δεν είχε προκύψει κάτι που να με αφορά και να με δελεάζει. Πιστεύω ότι τα τελευταία χρόνια η τηλεόραση είχε γίνει πολύ συντηρητική. Τελευταία έχει αρχίσει και παίρνει τα πάνω της, με ωραίες δουλειές».

-Η Ευανθία είναι ένα χαρισματικό άτομο;

«Αγαπώ την Ευανθία. Είναι μια σουρεάλ προσωπικότητα σε αυτήν τη σειρά, όπως και οι άλλοι ήρωες».

-Με μία τούρτα καταφέρνει να συμφιλιώνει κόσμο και κοσμάκη;

«Σε αυτό το σπίτι ζούμε πολλές εντάσεις γύρω από αυτό το τραπέζι. Όλα εξομαλύνονται με αυτήν την τούρτα. Όταν ρωτούν την Ευανθία, λέει ότι τα υλικά της είναι πολύ απλά, Όπως είναι η αγάπη».

-Σχεδόν 21 χρόνια μετά, ξανά παντρεμένο ζευγάρι με τον Κώστα Κόκλα;

«Ο Κώστας είναι πλέον σαν νόμιμος σύζυγος μου. Τον αγαπώ. Ανάμεσα μας υπάρχει ένας κώδικας, που πολλές φορές δεν χρειάζεται να εξηγούμε από πριν τις σκηνές που γυρίζουμε. Συμπληρώνει ο ένας τον άλλον».

-Ποια είναι η αγαπημένη σας τούρτα;

«Μου αρέσουν τα γλυκά. Όχι τα σοκολατένια. Το αγαπημένο μου γλυκό είναι η "Τούρτα της μαμάς"».

-Υποκριτικά, σας γοητεύει η κωμωδία;

«Ανοίξατε μια πολύ μεγάλη κουβέντα. Για μένα, η κωμωδία είναι πολύ σημαντική. Χαίρομαι όταν μου πει κάποιος "μπορείς και κανείς κωμωδία". Είναι πολύ δύσκολο είδος, κατά την άποψη μου. Είναι μια άλλη ματιά στα πράγματα. Πολύ προσωπική, αν θέλετε. Και με ιντριγκάρει».

- Μετά από τόσα χρόνια, έχετε ξεπεράσει την έκθεση του Θεάτρου;

«Δεν νομίζω ότι ξεπερνιέται. Σε κάθε πρεμιέρα το τρέμουλο των ποδιών και το τρακ είναι τεράστιο. Όσο για τις παραστάσεις, είναι σαν φλόγα και σε καίει. Με τα χρόνια αποκτάς κάποια τεχνική και το κοντρολάρεις», είπε στον Τηλεθεατή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved