Κώστας Κόκλας: «Φαντάζομαι πως όλες οι οικογένειες έχουν μια ιδιόρρυθμη πεθερά»
Showbiz

Κώστας Κόκλας: «Φαντάζομαι πως όλες οι οικογένειες έχουν μια ιδιόρρυθμη πεθερά»

Ο Κώστας Κόκλας φέτος πρωταγωνιστεί στην κωμωδία των Ρήγα-Αποστόλου «Η τούρτα της μαμάς».

Ο Κώστας Κόκλας μίλησε για την συμπρωταγωνίστρια του Καίτη Κωνσταντίνου την οποία συναντάει ξανά τηλεοπτικά μετά από 21 χρόνια, ενώ αναφέρθηκε και στο πώς διαχειρίζεται την νέα καθημερινότητα.

-Μαζί δεν κάνετε και χώρια δεν μπορείτε με την Καίτη Κωνσταντίνου;

«Παρότι είχαμε να συναντηθούμε τόσα χρόνια, η συνάντηση μας είχε τόση φρεσκάδα! Νιώθω μεγάλη χαρά που σμίγω ξανά με τη γυναίκα-θρύλο, Καίτη Κωνσταντίνου».

-Με τον Αλέξανδρο Ρήγα γνωρίζεστε από τη σχολή;

«Διατηρούμε στενή σχέση από τη σχολή. Έχουμε συνεργαστεί τόσο στο θέατρο όσο και στην τηλεόραση. Δεν μπορούσα να του πω όχι. Θέλω να συνεργαζόμαστε γιατί αγαπά πολύ τη δουλειά και την κάνει με πάθος».

-Η τούρτα ηρεμεί τα πνεύματα;

«Η οικογένεια έχει ένα πλαίσιο προστασίας. Μέσα σε αυτό γίνονται και τεράστια εγκλήματα. Πρέπει, λοιπόν, μέσα στην οικογένεια να είμαστε γενναίοι και ειλικρινείς. Η τούρτα έρχεται ως υπενθύμιση της αγάπης».

-Συμβιώνετε και με ιδιόρρυθμη πεθερά;

«Φαντάζομαι πως όλες οι οικογένειες έχουν μια ιδιόρρυθμη πεθερά».

- Πώς διαχειρίζεστε τη νέα καθημερινότητα σας;

«Έχοντας το μυαλό μου διαρκώς στους συναδέλφους μου και γενικά στους καλλιτέχνες. Έχουν μείνει χωρίς χρήματα, περνούν δύσκολα. Δεν ξέρουν πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα και το καλοκαίρι, αλλά και την επόμενη σεζόν. Ανέκαθεν ήταν δύσκολα να τα βγάλουν πέρα. Κάθε τρεις ή έξι μήνες ξεκινάς από την αρχή. Ακούω για κάτι μέτρα στήριξης. Πρέπει να αποφασίσουμε αν θέλουμε η κοινωνία μας να παράγει τέχνη, όπως παράγει αθλητισμό. Και ο καλλιτέχνης, αθλητής του συναισθήματος είναι. Πρέπει να έχει διάθεση, έμπνευση, να είναι υγιής. Όταν θέλουμε να ακούσουμε ένα τραγούδι, μουσική, θέατρο ή ταινία, να είναι εκεί να μας το προσφέρει. Δεν μπορεί να τον θυμόμαστε μόνο όταν εμφανίζεται ο κορονοϊός».

-Το κεφάλαιο γυναίκα τι ρόλο παίξει στη ζωή σας;

«Τις αγαπώ πολύ. Ήμουν τυχερός γιατί είχα μητέρα που μου έμαθε αυτό το συναίσθημα. Ήταν μοδίστρα και το σπίτι μας ήταν γεμάτο από γυναίκες. Μεγάλωσα μαζί τους. Τις αγάπησα και με αγάπη-σαν. Νιώθω πλήρης και ευχαριστημένος. Χτύπα ξύλο, η ζωή συνεχίζεται! Μιλάω θαρρείς και ήρθαν τα στερνά μου».

-Συμφιλιωμένος με το χρόνο;

«Απόλυτα. Άλλωστε, είναι εμφανής η φθορά του. Μέσα από τις επαναλήψεις στην τηλεόραση, έχω την τύχη και την ατυχία να βλέπω τον εαυτό μου εδώ και είκοσι χρόνια. Βλέπω όλη τη διαδρομή μου. Είναι και τύχη να μεγαλώνεις. Μεγάλη εμπειρία», είπε στον Τηλεθεατή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved