Τάσος Νούσιας: «Ζητάω πια την ποιότητα στο τι θα κάνω και όχι την ποσότητα»
Showbiz

Τάσος Νούσιας: «Ζητάω πια την ποιότητα στο τι θα κάνω και όχι την ποσότητα»

Ο Τάσος Νούσιας έχει ένα σπάνιο προτέρημα. Η σχέση του με τον φακό είναι σχεδόν ερωτική και όποτε τον βλέπεις δεν μπορείς να τον ξεχάσεις.

Ο Τάσος Νούσιας, σε πρόσφατη συνέντευξή του, μίλησε για τη νέα σειρά του MEGA «Έξαψη», για το τι άνθρωπος είναι, για τον χρόνο, αλλά και για το αν έχει φτάσει σε όρια να εξαντλήσει τον εαυτό του.

Πες μου λίγα πράγματα για την καινούργια σειρά.

Υποδύομαι έναν ζωγράφο. Είμαι παντρεμένος με την Ιωάννα Παππά και έχουμε δύο παιδιά. Εκείνη είναι μια γυναίκα της υψηλής κοινωνίας. Ουσιαστικά, είμαστε δυο αντίθετοι άνθρωποι.

Εσύ, ως Τάσος, τι άνθρωπος είσαι;

Δεν ξέρω. Τι λένε για μένα;

Ότι είσαι ένας εξαιρετικός ηθοποιός. Και δύσκολα το λέει αυτό το σινάφι σας.

Έτσι λένε...

Επίσης, ότι είσαι ένας πολύ καλός οικογενειάρχης.

Αυτό να στο πει η κόρη μου που είναι 12 χρόνων (σ.σ.: Μου τη δίνει στο τηλέφωνο και εκείνη μου απαντάει πως ο πατέρας της είναι ο καλύτερος άνθρωπος στον κόσμο).

Είσαι και αρκετά νέος. Μόνο 47 χρόνων, αν και δείχνεις μεγαλύτερος ή πιο στιβαρός από την αρχή της καριέρας σου.

Μεσήλικας είμαι. Έφτασα στα 50 παρά τρία. Το καλό είναι ότι είμαστε μια γενιά που ωριμάζουμε αργότερα Δεν μας φαίνεται. Παλιά, ένας άντρας στα 50 ήταν συνήθως παππούς. Εγώ, αν όλα πάνε καλά, με βλέπω να γίνομαι στα 65. Να σου το θέσω αλλιώς, παλιά ένας πενηντάρης ήταν ένας μεγάλος άντρας, τώρα είναι ένας ώριμος άντρας. Το ίδιο ισχύει και για τις γυναίκες.

Πώς τα πας με τον χρόνο;

Νομίζω ότι είναι φίλος μου. Παλιά έκανα πρωταθλητισμό στον στίβο και είχα πολλούς τραυματισμούς. Ακόμα και σήμερα όταν γυμνάζομαι στην κυριολεξία «καίγομαι». Και στις παραστάσεις το ίδιο κάνω. Απλώς η αποκατάσταση ενός τραυματισμού πλέον γίνεται πιο αργά. Και εκεί βλέπω ότι ο χρόνος περνάει. Όπως και στο ξενύχτι και στην κραιπάλη. Αν ένα βράδυ βγω για να διασκεδάσω και γυρίσω αργά σπίτι χρειάζομαι τουλάχιστον δυο μέρες για να συνέλθω, ενώ παλαιότερα την επομένη πήγαινα για δουλειά.

Έχεις κάνει πολλές κραιπάλες; Έχεις φτάσει σε όρια να εξαντλήσεις τον εαυτό σου;

Έχω κάνει και κατά καιρούς με εξαντλούσα φουλ, αλλά με τα χρόνια έχω ηρεμήσει. Είμαι πιο επιλεκτικός, αυτό γίνεται όλο και πιο σπάνια και όπως σου είπα μεγαλώνω, δεν αντέχει το σώμα μου τα πολλά-πολλά. Μάλλον έχω γίνει πολύ ήρεμος άνθρωπος. Μικρός ήμουν πιο πληθωρικός και σκορπιζόμουν καθημερινά. Τώρα δεν θέλω να το κάνω. Θέλω να υπάρχει μια διάκριση σε όλα. Έχει μεγάλη σημασία και το ποιες είναι οι παρέες σου. Σε μένα συνέβη από νωρίς, νομίζω μετά τα 33. Καταλάγιασαν πολλά μέσα μου. Ζητάω πια την ποιότητα στο τι θα κάνω και όχι την ποσότητα. Είναι μεγάλο προτέρημα η διάκριση», ανέφερε στο Down Town.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved