Τάσος Νούσιας: «Προσπαθώ να μην κρατάω τοξικές αποθήκες μέσα μου»
Showbiz

Τάσος Νούσιας: «Προσπαθώ να μην κρατάω τοξικές αποθήκες μέσα μου»

Ο Τάσος Νούσιας έχει μια δυνατή εικόνα που αμέσως καταγράφεται στο μυαλό σου.

Ο Τάσος Νούσιας σε συνέντευξή του μίλησε για το αν έχει αφαιρέσει ανθρώπους από τη ζωή του, για το αν κάνει απογραφή στο τέλος της ημέρας, ενώ αναφέρθηκε και στη σχέση του με τη σύζυγό του.

Έχεις αφαιρέσει ανθρώπους από τη ζωή σου μεγαλώνοντας;

Ναι. Έχω μια τέτοια σχέση με αυτά που με πειράζουν, είτε καταστάσεις είτε πράγματα, και ξαφνικά τα κάνω delete. Ασε που πιστεύω ότι μόνο ο χρόνος αποδεικνύει τι αξίζει να μείνει στο τέλος. Και έχω τσακωθεί με φίλους, και έχουν τσακωθεί και αυτοί μαζί μου, και με κάποιους ξαναβρεθήκαμε και με κάποιους όχι. Το κρατάω απλό. Ξέρω ότι είναι σκληρό το delete όπως ακούγεται αυτή η λέξη, αλλά για να το κάνω σημαίνει. Οτι έχω συγχωρέσει μέσα μου εκείνον τον άνθρωπο. Προσπαθώ να μην κρατάω τοξικές αποθήκες μέσα μου.

Κάνεις κάτι πιο πνευματικό; Προσεύχεσαι, πιστεύεις στον θεό, κάνεις στο τέλος της ημέρας απογραφή;

Ναι, πάντα στο τέλος της ημέρας σκέφτομαι τι συνέβη. Και παίρνω και την ευθύνη μου. Κοιτάω να δω ποιο είναι το δικό μου μερίδιο ευθύνης, πού υπήρξα εγώ άδικος και φυσικά αν υπάρχει τρόπος να το διορθώσω. Το ταγκό θέλει δύο, δεν μπορεί να φταίει μόνο ο ένας. Κάνω τα δικά μου δικαστήρια.

Δηλαδή;

Στο παρελθόν υπήρξαν στιγμές που αντιδρούσα με παρόρμηση, χωρίς σκέψη, και τώρα καταλαβαίνω πως θα μπορούσα να δια-χειριστώ καλύτερα κάποιες καταστάσεις. Τουλάχιστον το κατάλαβα νωρίς. Ευτυχώς, δεν είχα καθολικές ρήξεις. Στην ουσία έχω καταλάβει πως αν κάτι με ενοχλεί φεύγω χωρίς να κάνω κανέναν τσακωμό. Απλώς φεύγω. Αυτό, όμως, συμβαίνει αν έχει πληγωθεί βαθιά και ουσιαστικά η ψυχή μου. Όλα τ' άλλα λύνονται. Αλλά απ' ό,τι με πονάει πολύ αποχωρώ σιωπηλά και χωρίς να εξηγήσω.

Με τη γυναίκα σου πως τα πάτε;

Δουλεύουμε μαζί, γιατί είναι ηθοποιός, είναι και σκηνοθέτης. Συνυπάρχουμε αρμονικά, έχουμε τους κώδικες μας, αλληλοσυμπληρωνόμαστε.

Θυμάμαι πως όταν σε γνωρίσαμε όλοι έλεγαν ότι έχεις τη φωνή του Γιώργου Φούντα.

Εντάξει, αυτά είναι από τα αστεία που λέγονται. Και για τον Φούντα έχω ακούσει, κάποιοι άλλοι έλεγαν ότι τους θυμίζω τον Κατράκη, αλλά αυτά δεν έχουν καμιά σημασία. Είναι για να ακούγονται, είπε στο Down Town.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved