Μαριαλένα Ροζάκη: «Μόνο μέσω του έρωτα μπορεί κανείς να βιώσει τα άκρα…»
Showbiz

Μαριαλένα Ροζάκη: «Μόνο μέσω του έρωτα μπορεί κανείς να βιώσει τα άκρα…»

Η Μαριαλένα Ροζάκη έχει κάνει πρόβα νυφικού από τον Ιούλιο - και της άρεσε! Γιατί τότε έγιναν τα γυρίσματα για τον πολυαναμενόμενο γάμο της με τον «Μάνο» στο «Καφέ της Χαράς», που τον διασκέδασε μάλιστα με την ψυχή της.

Στη Μαριαλένα Ροζάκη μπήκαν ιδέες να το κάνει και στην πραγματική ζωή; Η πρωταγωνίστρια του «Καφέ της Χαράς» αποκαλύπτεται…

Το νυφικό λοιπόν έχει φορεθεί από το καλοκαίρι...

«Ναι, βέβαια, και είχε μάλιστα γυρίσματα που κράτησαν πολλές μέρες, οπότε το ευχαριστήθηκα! Έβγαλα και πολλές φωτογραφίες, από τους αρραβώνες, το μπάτσελορ πάρτι, τον γάμο, άρα το... άλμπουμ είναι πλήρες».

Πώς νιώσατε ως νύφη;

«Ψέματα δεν θα πω. Ήταν πάρα πολύ ωραία και το διασκέδασα με την ψυχή μου. Έπειτα, έχουμε γίνει, όλοι τόσο οικογένεια, που ο "γάμος" ήταν αληθινό πανηγύρι».

Στην πραγματική ζωή ονειρεύεστε ένα τέτοιο... πανηγύρι;

«Ονειρεύομαι περισσότερο τη συντροφικότητα, να βρω δηλαδή έναν άνθρωπο που να είμαστε ο ένας για τον άλλον. Ο γάμος δεν είναι κάτι που με απασχολεί ως ημέρα ή γεγονός. Σαν ευλογία και σαν όρκος όμως του ενός απέναντι στον άλλον, με συγκινεί».

Στη σειρά πάντως βρίσκετε τη συντροφικότητα στον Μάνο...

«Η Αρετή είναι τρομακτικά ερωτευμένη, τυφλωμένη από έρωτα, γι' αυτό και έχει κάνει πράγματα που ούτε η ίδια θα πίστευε στην προηγούμενη ζωή της. Έχει φτάσει στα άκρα για να φτάσει η μέρα του γάμου. Άλλωστε μόνο μέσω του έρωτα μπορεί κανείς να βιώσει τα άκρα…».

Μετά τον γάμο τι τους επιφυλάσσει η μοίρα;

«Σε αυτή τη σχέση υπάρχουν από την αρχή "φαντάσματα", κυρίως από τη στιγμή που επέστρεψε ο παλιός έρωτας του Μάνου, η Βόλια, και. μπήκε ανάμεσα τους. Έκτοτε Αρετή και Μάνος δεν βρήκαν ποτέ ισορροπία. Αυτό το βάσανο θα συνεχιστεί και μετά τον γάμο και ο Μάνος θα βρίσκεται ανάμεσα στις δύο γυναίκες. Νομίζω πως οι σεναριογράφοι θα μας "βασανίσουν" αρκετά ακόμα, με σασπένς και ανατροπές».

Με την Αρετή μοιάζετε;

«Σχεδόν καθόλου. Εκείνη ερωτεύεται και διεκδικεί, ενώ εγώ είμαι πιο ανασφαλής, εσωστρεφής και αυστηρή με τον εαυτό μου, Έτσι, όταν έχω ερωτευτεί και απογοητευτεί, απλώς μαζεύω τα κομμάτια μου και φεύγω, ακόμα και αν έχω ερωτευτεί με πάθος. Απ' όταν ήμουν παιδάκι, η αξιοπρέπεια για μένα ήταν το παν. Δεν μου επέτρεπα ποτέ να φτάσω στα άκρα. Το θεωρώ αναξιοπρεπές και χωρίς ουσία. Τι νόημα έχει να είσαι με κάποιον χρησιμοποιώντας κόλπα και ίντριγκες;»

Εκ των υστέρων, έχετε μετανιώσει που δεν διεκδικήσατε κάποιον έρωτα;

«Όχι, γιατί ήξερα πως δεν θα ήμουν ευτυχισμένη με κάποιον που θα του είχα ασκήσει τόση πίεση. Εγώ θέλω να αγαπάω και να με αγαπάνε με πάθος και αυτό ισχύει και για τις φιλίες μου. Τους πραγματικούς φίλους, που έχω στη ζωή μου τους αγαπάω με όλη μου την ψυχή και εκείνοι το ίδιο. Αν δεν είναι έτσι οι σχέσεις, τότε πρέπει να πηγαίνουμε παρακάτω και να αναζητάμε την αληθινή αγάπη», είπε στο Τηλέραμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved