Σπύρος Μισθός: Ραγίζουν καρδιές τα λόγια της τελευταίας συντρόφου του - Η αιτία του θανάτου του
Showbiz

Σπύρος Μισθός: Ραγίζουν καρδιές τα λόγια της τελευταίας συντρόφου του - Η αιτία του θανάτου του

O Σπύρος Μισθός έφυγε χθες, 20 Δεκεμβρίου από τη ζωή. Η τελευταία του σύντροφος μίλησε για τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα.

Συγκεκριμένα είπε η αγαπημένη του ηθοποιού: «Το γεγονός με την υγεία του ήταν από τον Αύγουστο που τον είχε φέρει εδώ (στην Πάτρα). Λόγω της εργασίας μου δεν μπορούσα να είμαι στην Αθήνα και να είμαι πολλές ώρες μαζί του και να είμαι δίπλα του. Γι’ αυτό και τον ανέλαβαν οι γιατροί εδώ. Τους μήνες που διανύσαμε μαζί, διαπιστώσαμε ότι δεν είχε ένταση στη φωνή του και κάναμε μια σειρά εξετάσεων στην Πάτρα. Σε αυτό το διάστημα διαγνώστηκε καρκίνος στις φωνητικές χορδές. Αμέσως μπήκαμε στη διαδικασία να χειρουργηθεί και να ακολουθήσει τις θεραπείες του άμεσα. Όλα πήγαν καλά, ανταποκρινόταν σε κάθε θεραπεία. Ήταν 30 ακτινοβολίες και 6 χημειοθεραπείες με ανθρώπους δίπλα του που τον πρόσεχαν πολύ. Στις 20 ακτινοβολίες διαπιστώθηκε ότι η νόσος δεν υπήρχε πια, απλά έπρεπε να τελειώσουμε τις θεραπείες σωστά».

Και αποκάλυψε ότι στις 20 ημέρες, διαπιστώθηκε από τους γιατρούς βαριάς μορφής πνευμονία, και μετά από κάποιες εξετάσεις διασωληνώθηκε.

Και δεν δίστασε να πει στον αέρα της εκπομπής της Τατιάνας Στεφανίδου: «Αν λάτρεψα κάτι σε αυτόν τον άνθρωπο ήταν η αγάπη και η φροντίδα που έδινε για τα παιδιά του».

Δείτε όλα όσα είπε η τελευταία του σύντροφος στο παρακάτω απόσπασμα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved