Παπαγιάννης-Δαλιάνη: Έχετε δει φωτό από το μοντέρνο διαμέρισμά τους στην Πετρούπολη; Όνειρο!
Showbiz

Παπαγιάννης-Δαλιάνη: Έχετε δει φωτό από το μοντέρνο διαμέρισμά τους στην Πετρούπολη; Όνειρο!

Ο Μάνος Παπαγιάννης και η Αγγελική Δαλιάνη είναι σίγουρα από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ, αξιοποιώντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το χιούμορ τους και την καλή τους διάθεση για να μη βαριούνται ποτέ. 

Το ζευγάρι είναι μαζί πάρα πολλά χρόνια και μάλιστα όπως πολλές φορές έχουν πει, στόχος και των δύο, όταν αποφάσισαν να περάσουν τη ζωή τους μαζί, ήταν να αποκτήσουν μία ευτυχισμένη οικογένεια. Και τα κατάφεραν, αποκτώντας πριν από περίπου δώδεκα χρόνια τη Λυδία και πριν από περίπου τέσσερα χρόνια τον γιο τους Νικήτα.

Η οικογένεια ζει σε ένα πολύ όμορφο διαμέρισμα στην Πετρούπολη το οποίο η Αγγελική Δαλιάνη έχει διακοσμήσει με πολύ μεράκι και αγάπη.

Στους περισσότερους χώρους του κυριαρχεί το γκρι, όμως το ζευγάρι δεν ήθελε να επιβάλλει εργοστασιακό στυλ στο σπίτι και έτσι το "μπέρδεψε" με τη ζεστασιά που προσφέρει το ξύλο και οι καφέ αποχρώσεις του, δημιουργώντας μία πραγματικά ξεχωριστή ατμόσφαιρα.

Σε κάποια σημεία του σπιτιού, τραβούν το βλέμμα τα vintage αντικείμενα που έχουν επιλεγεί με πολλή προσοχή σε κάποιες γωνιές του, όπως είναι μία παλιά ζυγαριά στο τραπέζι της κουζίνας.

Επίσης, μαξιλάρια ή διακοσμητικά στο σαλόνι και στην τραπεζαρία σε έντονα χρώματα χαρίζουν μία πολύ όμορφη και μοντέρνα διάσταση στο όλο inner design.

Kαι επειδή η Αγγελική Δαλιάνη είναι... μανιακή με την καθαριότητα, όταν τα μέλη της οικογένειας είναι απρόσεκτα τα... τιμωρεί όπως καλή ώρα θα δείτε στο παρακάτω βίντεο τι έκανε στον σύζυγό της όταν πλένοντας τα δόντια του λέρωσε τον καθρέφτη του μπάνιου με πιτσιλιές από νερό. Δείτε το απολαυστικό βίντεο παρακάτω.

https://www.instagram.com/p/CHJAaGoDjGk

Και αναρωτιέστε πόσο πολύ μπορεί να ταιριάζει το εργοστασιακό γκρι στους τοίχους με το ξύλο, δεν έχετε παρά να δείτε το επόμενο χιουμοριστικό βιντεάκι της οικογένειας που ανέβασε η ηθοποιός στο tik tok για να το διαπιστώσετε.

https://www.instagram.com/p/B-h92h3DLF-

Δείτε υπέροχες φωτογραφίες μέσα από το σπίτι του ζευγαριού:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved