Η πιο τρυφερή φωτό του ερωτευμένου ζευγαριού της ελληνικής σόουμπιζ είναι αυτή!
Showbiz

Η πιο τρυφερή φωτό του ερωτευμένου ζευγαριού της ελληνικής σόουμπιζ είναι αυτή!

Το συγκεκριμένο ζευγάρι διανύει την πιο ερωτική περίοδο κάνοντας το lockdown να μοιάζει... παιχνιδάκι για την καθημερινότητά του. 

Ο λόγος για τη Δανάη Παππά και τον σύντροφό της Λάμπρο Λάζαρη που εν μέσω πανδημίας έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους και πλέον συγκατοικούν κάτω από την ίδια στέγη, βιώνοντας μαζί τον εγκλεισμό του lockdown.

Το «σπίτι τους», όπως το αποκαλούν, είναι ένα σημαντικό βήμα για τη σχέση τους, που πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο.

Μάλιστα, έχουν γνωριστεί και οι οικογένειες τους, ενώ η Δανάη Παππά έχει κερδίσει τις καρδιές όλων όσοι ανήκουν στο κοντινό περιβάλλον του συντρόφου της. Αν και στην αρχή προσπάθησαν να κρατήσουν μυστική τη σχέση τους, πλέον ζουν κάθε στιγμή αδιαφορώντας για το τι γίνεται γύρω τους.

Επίσης, είναι ιδιαίτερα εξωστρεφείς πλέον και στα social media ανεβάζοντας συχνά κοινές τους φωτογραφίες στο προφίλ του ενός ή του άλλου, δείχνοντας πλέον πιο χαλαροί σε ό,τι αφορά την προσωπική τους ζωή την οποία και μοιράζονται.

Μάλιστα, πρόσφατα ανέβασαν και μία από τις πιο τρυφερές κοινές φωτογραφίες τους, επιβεβαιώνοντας αυτό που λένε όσοι ανήκουν στο κοντινό τους περιβάλλον, ότι δηλαδή το ζευγάρι βιώνει την απόλυτη ευτυχία και τον έρωτα.

Αρκεί να δείτε την εν λόγω φωτογραφία για να το διαπιστώσετε και εσείς στην παρακάτω gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved