The Bachelor: Ποιος χωρισμός και ποια Μαρίνα; Ο Βασιλάκος έχει μάτια μόνο για τη Νικόλ!
Showbiz

The Bachelor: Ποιος χωρισμός και ποια Μαρίνα; Ο Βασιλάκος έχει μάτια μόνο για τη Νικόλ!

The Bachelor: Τι και αν λέγονται και γράφονται διάφορα για τη μεγάλη νικήτρια του ριάλιτι αγάπης του Alpha, τη Νικόλ, και τον πρώτο Έλληνα Bachelor Παναγιώτη Βασιλάκο; Εκείνοι ζουν τον τρελό τους έρωτα και το απολαμβάνουν. 

Το ζευγάρι, από την ημέρα του τελικού μέχρι και σήμερα είναι αχώριστοι και κλείνουν αυτιά και μάτια σε όσα λέγονται και γράφονται για εκείνους.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, ο Παναγιώτης και η Νικόλ όχι μόνο δεν έχουν χωρίσει αλλά είναι τόσο ερωτευμένοι όσο και το διάστημα που τους παρακολουθούσαμε στο The Bachelor. Φιλιούνται, μιλούν τρυφερά ο ένας στον άλλον, είναι συνεχώς μαζί και δεν έχουν μάτια παρά μόνο ο ένας για τον άλλον.

Όσο για τη Μαρίνα, τη νεαρή κοπέλα που είχε συμμετάσχει στο The Bachelor αλλά αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς από το παιχνίδι για την οποία γράφτηκε και ακούστηκε πως υπήρξε η πέτρα του σκανδάλου για το ζευγάρι, μάλλον δεν έχει καμία σχέση ούτε με τον Παναγιώτη, πόσο δε μάλλον με τη Νικόλ με την οποία υπήρχε και έντονη αντιπαλότητα.

Ό,τι παρακολουθούσαμε λοιπόν να συμβαίνει ανάμεσα σε Νικόλ και Παναγιώτη κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, σκεφτείτε το εις... διπλούν για τη χημεία που έχουν και τον έρωτα που μοιράζονται εκτός The Bachelor.

Αξίζει να θυμηθούμε μαζί μία πολύ έντονη στιγμή τους μέσα στο παιχνίδι. Δείτε το παρακάτω βίντεο.

https://www.instagram.com/p/CItnaBipa-X

Όσοι τους έχουν δει από κοντά, πάντως, μιλούν για δύο πολύ ερωτευμένους ανθρώπους που κάνουν κοινά σχέδια για το μέλλον και θέλουν να είναι συνεχώς μαζί.

Δείτε φωτογραφίες τους παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved