The Bachelor: Οι ακυκλοφόρητες φωτό που αποδεικνύουν πως Βασιλάκος-Νικόλ είναι μαζί!
Showbiz

The Bachelor: Οι ακυκλοφόρητες φωτό που αποδεικνύουν πως Βασιλάκος-Νικόλ είναι μαζί!

The Bachelor: Οι φήμες ότι έχουν χωρίσει και πως η Μαρίνα που γνωρίσαμε στο παιχνίδι υπήρξε η πέτρα του σκανδάλου ανάμεσά τους διαψεύδονται πανηγυρικά με τα τρυφερά φωτογραφικά ενσταντανέ Νικόλ-Παναγιώτη στα social media. 

Το ζευγάρι διανύει μία ιδιαίτερα εσωστρεφή περίοδο στη σχέση του καθώς μην ξεχνάμε ότι από το πρώτο κιόλας λεπτό της γνωριμίας τους είχαν μόνιμα κάπου γύρω τους μία κάμερα.

Η ανάγκη τους λοιπόν, τώρα που όλα ξεκαθάρισαν μεταξύ τους, να απομονωθούν και να ζήσουν τον έρωτά τους υπερισχύει όλων και έτσι ο Παναγιώτης και η Νικόλ το τελευταίο πράγμα που θέλουν είναι να... διαδίδουν τη σχέση τους.

Τούς αρκεί που είναι καλά μαζί, ευτυχισμένοι και έχουν αφεθεί από κοινού στο να ζήσουν τα συναισθήματά τους και να γνωρίσουν ακόμα και την παραμικρή πτυχή του χαρακτήρα τους, ο ένας του άλλου.

Μάλιστα, παρά το γεγονός ότι θα μπορούσαν να έχουν... πλημμυρίσει τα social media με κοινά τρυφερά ενσταντανέ τους, εκείνοι προτιμούν να κρατούν αυτές τις προσωπικές τους στιγμές για τους ίδιους και μόνο πολύ πρόσφατα, ανέβασαν μία και μοναδική κοινή τους φωτό. Όμως, κάνουν... άλλοι τη δουλειά γι' αυτούς καθώς οι φαν της Νικόλ ανεβάζουν συνεχώς φωτογραφίες του ζευγαριού σε πολύ όμορφες στιγμές τους.

Αξίζει να τις δείτε παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved