Τσιμτσιλή: Έφτιαξε μελομακάρονα και χαζέψαμε με την κουζίνα της
Showbiz

Τσιμτσιλή: Έφτιαξε μελομακάρονα και χαζέψαμε με την κουζίνα της

Μπορεί η Σταματίνα Τσιμτσιλή εδώ και χρόνια να κρατάει τα ηνία της ψυχαγωγίας αφού η εκπομπή της είναι από τις πιο επιτυχημένες της τηλεόρασης όμως πάνω από όλα είναι μια τρυφερή μαμά και μια υπέροχη σύζυγος.

Ήταν από τις γυναίκες που ήθελε να κάνει οικογένεια και έκανε το όνειρό της πραγματικότητα αφού το σπίτι της έχει γεμίσει παιδικές φωνούλες.

Η Σταματίνα όταν δεν βρίσκεται στο πλατό του Happy Day ή σε άλλες επαγγελματικές και κοινωνικές υποχρεώσεις, περνά το χρόνο της μέσα στο σπίτι με τα τρία υπέροχα παιδιά της.

Κι έχει φροντίσει έτσι ώστε το σπιτικό της να είναι άνετο, λειτουργικό και αν αποπνέει ηρεμία για όμορφες οικογενειακές στιγμές.

Τέτοιες μέρες όλες οι νοικοκυρές ετοιμάζουν τα Χριστουγεννιάτικα γλυκά, αυτό έκανε και η Σταματίνα, η οποία μπήκε στην κουζίνα με τις δυο κόρες της κι έφτιαξε μελομακάρονα.

Όμως εκτός από τα γλυκά της, που τα είδαμε πριν φουρνιστούν, χαζέψαμε και τη υπέροχη κουζίνα της.

Δεν είναι η πρώτη φορά βέβαια, αλλά σε αυτή τη φωτό είδαμε και τον υπέροχο κήπο της, που φαίνεται από τα παράθυρο αλλά και όλα τα διακοσμητικά της. Άνετη, σε ζεστές αποχρώσεις του καφέ και φυσικά υπέρ-μοντέρνα.

Δες την πρόσφατη φωτό αλλά και παλαιότερες στη gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved