Καζάκος - Μουρτζούκου: Μετά τον χωρισμό, ήρθε το unfollow από τον ηθοποιό
Showbiz

Καζάκος - Μουρτζούκου: Μετά τον χωρισμό, ήρθε το unfollow από τον ηθοποιό

Μετά τον βελούδινο χωρισμό και τις υπογραφές του διαζυγίου ο Κωνσταντίνος Καζάκος έκανε unfollow την πρώην σύζυγό του, Ιωάννα Μαρτζούκου και μητέρα του μονάκριβου γιου τους, Ιάσονα.

Μετά από 12 χρόνια σχέσης και 10 χρόνια έγγαμου βίου αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους η Ιωάννα Μαρτζούκου και ο Κωνσταντίνος Καζάκος.

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος έχει φύγει πλέον από το σπίτι τους στην περιοχή του Χίλτον και έχει νοικιάσει άλλο στην οδό Αγίου Μελετίου.

Η τελευταία φορά που πόζαραν αγκαλιά ο γοητευτικός ηθοποιός και η πανέμορφη fashion editor, ήταν τον περασμένο Ιανουάριο, στο πάρτι γενεθλίων του γιου τους, Ιάσονα.

Οι δυο πρώην είχαν άριστες σχέσεις μέχρι πριν από λίγες μέρες, αφού όταν η πανέμορφη fashion expert ανέβαζε φωτογραφίες της, όχι μόνο της έκανε like, αλλά έβαζε καρδούλες σαν σχόλιο. Εδώ και κάποιες μέρες την έκανε unfollow και κανείς δεν ξέρει το λόγο, αφού το διαζύγιό τους ήταν συναινετικό σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη στην ON Time.

Η Ιωάννα Μαρτζούκου απάντησε στην εφημερίδα για το unfollow του πρώην άντρα της: «Αλήθεια; Με έκανε unfollow o Κωνσταντίνος; Δεν το είχα προσέξει. Αυτές είναι παιδιάστικες συμπεριφορές από ανθρώπους εφηβικής ηλικίας». Αυτή την περίοδο η Ιωάννα είναι αφοσιωμένη αποκλειστικά και μόνο στην ανατροφή του γιου της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved