Γιώργος Αγγελοπουλος: Το συγκινητικό μήνυμα για τα παιδιά που πάσχουν από καρκίνο
Showbiz

Γιώργος Αγγελοπουλος: Το συγκινητικό μήνυμα για τα παιδιά που πάσχουν από καρκίνο

O Γιώργος Αγγελόπουλος ανάρτησε ένα βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αναφέρθηκε στα παιδιά που πάσχουν από καρκίνο.

Ο νικητής του Survivor κάθε χρόνο συμμετέχει στις δράσεις που κάνει ο Λουκάς Φουρλάς για την ενίσχυση των Μικρών Ηρώων του παιδοογκολογικού.

Οι “Μικροί Ήρωες” είναι μία επιστημονική ομάδα σχεδιασμού και υλοποίησης εκπαιδευτικών και αθλητικών προγραμμάτων για τα παιδιά που πάσχουν από καρκίνο και λευχαιμία.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος κολυμπάει κάθε χρόνο για φιλανθρωπικό σκοπό, καθώς είναι ένας από τους ανθρώπους που θέλει να βοηθάει τον συνάνθρωπο και κυρίως τα παιδιά που πάσχουν από καρκίνο και λευχαιμία.

Στο βίντεο που κοινοποίησε στο προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, ο Γιώργος Αγγελόπουλος είπε: «Καλημέρα, Χρόνια πολλά στην όμορφη την Κύπρο, στον φίλο μου τον Άγγελο Φουρλά, στους ΟΥΚ και σε όλους τους φορείς που στηρίζουν τα παιδιά που πάσχουν από λευχαιμία και καρκίνο. Φέτος, δεν κατάφερα να κολυμπήσω μαζί σας λόγω των συνθηκών, ελπίζω να τα καταφέρω του χρόνου! Κανένα παιδί δεν πρέπει να πολεμάει μόνο του τον καρκίνο», ήταν τα λόγια του!

Δείτε το βίντεο.

https://www.instagram.com/p/CI70K2ZjyQt
©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved