Survivor: Γνωρίστε καλύτερα τον Γιώργο Κοψιδά από την ομάδα «Διάσημων»
Showbiz

Survivor: Γνωρίστε καλύτερα τον Γιώργο Κοψιδά από την ομάδα «Διάσημων»

Survivor: O Γιώργος Κοψιδάς έγινε περισσότερο γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από την συμμετοχή του στο σίριαλ της Μυρτώς Κοντοβά «Μίλα μου βρώμικα» στο MEGA. Ο ηθοποιός θα είναι στην ομάδα των Διασήμων στον φετινό κύκλο του ριάλιτι επιβίιωσης.

O γνωστός ηθοποιός δραστηριοποιείται περισσότερο στο θεάτρο και λιγότερο στην τηλεόραση. Πριν από λίγο καιρό τον απολαύσαμε στο γνωστό επιτυχημένο σίριαλ του ANT1 «Άγριες Μέλισσες», όπου έκανε μια guest εμφάνιση!

Ο Γιώργος Κοψιδάς ασχολείται με τον αθλητισμό και τρέφεται πολύ υγιεινά, αφού τον είδαμε στο trailer του Survivor να δηλώνει vegetarian!

«Ήταν ό,τι καλύτερο που θα μπορούσε να μου συμβεί η πρόταση για το Survivor, εξαιτίας της κατάστασης με τον κορονοϊό», είπε στην κάμερα της εκπομπής Love It, λίγα λεπτά πριν αναχωρήσει για τον Άγιο Δομίνικο.

Γεννήθηκε το 1975 στην Αθήνα όπου και μεγάλωσε. Από την εφηβεία του ξεκίνησε να ασχολείται επαγγελματικά με το μπάσκετ παίζοντας σε διάφορες ομάδες για συνολικά 15 χρόνια. Στις αρχές του 2000 αποφάσισε να ασχοληθεί με την υποκριτική κάνοντας διάφορα σεμινάρια ενώ αποφοίτησε από το Θέατρο των Αλλαγών.

Την περίοδο 2009-2010 πρωταγωνίστησε στην κωμική σειρά Μίλα Μου Βρώμικα της Μυρτώς Κοντοβά όπου υποδύθηκε τον εφευρετικό κρεοπώλη Παντελάκη. Το 2012 συμμετείχε στην ιταλική παραγωγή Οι ανώριμοι: Διακοπές στην Πάρο και στο Ένα πλοίο για την Παλαιστίνη. Το 2014 έλαβε μέρος στον πρώτο κύκλο της μαύρης κωμωδίας Κάτω Παρτάλι ενώ το 2016 έκανε μία έκτακτη εμφάνιση στη βρετανική σειρά The Durrels.

Δείτε φωτογραφίες του από το Instagram.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved