Showbiz

Βρισηίδα Ανδριώτου: Η τεράστια αλλαγή στο μαλλί και η ομοιότητα στην Κατια Ταραμπάγκο

H Βρισηίδα Ανδριώτου έγινε γνωστή μέσα από την συμμετοχή της στο ριάλιτι μόδας «My Style Rocks» αλλά και από την κολλητή παρέα που έκανε με την Ιωάννα Τούνη.

Η Βρισηίδα Ανδριώτου δραστηριοποιείται ενεργά τους τελευταίους μήνες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και πιο συγκεκριμένα στο Instagram.

Τις τελευταίες μέρες ποστάρει συνεχώς φωτογραφίες με νέο μαλλί, κοντό και αγορέ κι αν κάποιος προσέξει περισσότερο τις εν λόγω φωτογραφίες θα διαπιστώσει την μεγάλη ομοιότητα με την νικήτρια τους περσινού κύκλου στο GNTM, Κάτια Ταραμπάγκο.

Η Βρισηίδα Ανδριώτου δημιούργησε αυτή την εικόνα με το κοντό μαλλί για τις ανάγκες φωτογράφισης όπως καταλάβαμε, καθώς σε πολλά insta stories από την καθημερινότητα της στη Θεσσαλονίκη διαπιστώσαμε ότι διατηρεί το μακρύ μαλλί που όλοι θυμόμασταν.

Να σας θυμίσουμε πως η Βρισηίδα Ανδριώτου σε πρόσφατα δήλωσε ερωτευμένη αλλά γενικά δεν επιθυμεί να διαφημίζει την προσωπική της ζωή στα social media. Αυτή την περίοδο είναι καλύτερα από ποτέ στην προσωπική της ζωή.

Η Βρισηίδα Ανδριώτου δήλωσε και πως θέλει να είναι ένας άντρας στο πλευρό της: «Μ’ αρέσει να είναι gentlemen, να μου ανοίγει την πόρτα στο αμάξι, μου αρέσει να μου δείχνει πως είμαι η μοναδική γυναίκα στη ζωή του. Θέλω προσοχή. Είμαι γυναίκα που θέλω να μου μιλάς, να μου λες ότι σου λείπω, θέλω attention».

Δείτε τις φωτογραφίες με το κοντό μαλλί.

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved