Πρωτοχρονιά 2021: Στέλιος Κρητικός: «Το 2021 να μην παρακαλάμε να φύγει όπως το 2020»
Showbiz

Πρωτοχρονιά 2021: Στέλιος Κρητικός: «Το 2021 να μην παρακαλάμε να φύγει όπως το 2020»

Πρωτοχρονιά 2021: Ο Στέλιος Κρητικός, φόρεσε το χριστουγεννιάτικο σκουφί του και ευχήθηκε, αποκλειστικά, σε όλους τους αναγνώστες του gossip-tv.gr για το νέο έτος!

O Στέλιος Κρητικός είναι ένας αξιολάτρευτος πατέρας τριών παιδιών και ένας από τους ελάχιστους καλλιτέχνες και ηθοποιούς της χώρας μας που όπου και να τον συναντήσεις θα είναι πάντα με το χαμόγελο στα χείλη!

Ο γνωστός ηθοποιός έχει αναστείλει τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις στο θέατρο και την τηλεόραση, εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού και δραστηριοποιείται πιο ενεργά με την συγγραφή παιδικών παραμυθιών.

Ο Στέλιος Κρητικός λατρεύει τα παιδιά του και γενικότερα τον ρόλο του πατέρα, όπως μας το αποδεικνύει καθημερινά με τις αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Επιπλέον, λατρεύουμε να βλέπουμε τα βιντεάκια που αναρτούν στο Tik Tok!

Έστειλε τις δικές του ευχές για το 2021, με τον δικό του μοναδικό τρόπο σε όλους εσάς! Με το κινητό του τηλέφωνο τράβηξε το βίντεο και εύχεται χαρακτηριστικά: «Φίλοι και φίλες, μέσα από αυτό το βίντεο θέλω να ευχηθώ κι εγώ με την σειρά μου, το 2021 να μην παρακαλάμε να φύγει όπως το 2020. Εύχομαι χρόνια πολλά, υγεία, αγάπη και να μην ξανά υπάρξει ποτέ καμία μέρα που να μας απαγορεύσει να δούμε και να αγκαλιάσουμε τους δικούς μας ανθρώπους και τις οικογένειες μας! Χρόνια Πολλά, χρόνια καλά και gossip-tv!».

Δείτε το video με τις ευχές του!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved