The Bachelor: Η Αντζελίνα έχει γενέθλια και δεν φαντάζεστε ποιες της ευχήθηκαν!
Showbiz

The Bachelor: Η Αντζελίνα έχει γενέθλια και δεν φαντάζεστε ποιες της ευχήθηκαν!

Τα γενέθλιά της έχει σήμερα η φιναλίστ του The Bachelor, Αντζελίνα Χαλντέντα η οποία έφυγε κλαίγοντας από το ριάλιτι αγάπης αφού δεν την επέλεξε ο Παναγιώτης για να ζήσουν μαζί. 

Η Αντζελίνα είχε προκαλέσει αρκετό ντόρο γύρω από το όνομά της κατά την περίοδο που προβαλλόταν το παιχνίδι καθώς είχε ανοιχτά μέτωπα με πολλές από τις πρώην συμπαίκτριές της στον αγώνα διεκδίκησης του Παναγιώτη Βασιλάκου.

Έχοντας αφήσει οριστικά πίσω της αυτή την εμπειρία, η Αντζελίνα δείχνει έτοιμη να κατακτήσει τους νέους στόχους που θα θέσει για το μέλλον της, με την ίδια αποφασιστικότητα και τον ίδιο δυναμισμό που επέδειξε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Σήμερα, λοιπόν, έχει τα γενέθλιά της και δέχτηκε "βροχή" τις ευχές από τους διαδικτυακούς της φίλους μιας και είναι ιδιαίτερα ενεργή στο instagram.

Δεν ήταν όμως μόνο οι διαδικτυακοί της φίλοι που της ευχήθηκαν στη σελίδα της στο instagram αλλά και πρώην συμπαίκτριές της, με τις περισσότερες από τις οποίες είχε καβγαδίσει ουκ ολίγες φορές κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Ανάμεσά τους η Σία Βοσκανίδου, η Έλενα Μπάση με τις οποίες είχε συναντηθεί πριν από λίγο καιρό, αλλά και η Χριστίνα αλλά και η Βίβιαν.

Δείτε στην παρακάτω gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved