Γεννάει από μέρα σε μέρα και μας δείχνει το ονειρεμένο δωμάτιο του γιου της!
Showbiz

Γεννάει από μέρα σε μέρα και μας δείχνει το ονειρεμένο δωμάτιο του γιου της!

Το πιο όμορφο χριστουγεννιάτικο δώρο περιμένουν από μέρα σε μέρα η Κρυσταλλία και ο σύζυγός της και ανυπομονούν να κρατήσουν τον γιο τους αγκαλιά. 

Η όμορφη τραγουδίστρια και ο σύζυγός της Δημήτρης Πλατανιάς περιμένουν πώς και πώς να υποδεχτούν το πρώτο τους παιδί και φυσικά έχουν κάνει όλες τις απαραίτητες δοκιμασίες για αυτό.


Στις αρχές του περασμένου καλοκαιριού, η τραγουδίστρια είχε αναλάβει τον ρόλο παρουσιάστριας για τις ανάγκες της εκπομπής The Booth, η οποία τότε έκανε πρεμιέρα στον αέρα του Open αλλά σύντομα ρίχνει οριστικά αυλαία μετά από απόφαση του καναλιού.

Η μεσημεριανή παρέα μάλιστα είχε πάρει το πράσινο φως και για τη νέα σεζόν, με την εγκυμονούσα Κρυσταλλία να αποχωρεί προκειμένου να γεννήσει.

"Είναι πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή γιατί σας αποχαιρετώ μαζί με το baby shower. Έφυγα πολύ ξαφνικά με όσα έγιναν. Νιώθω πολύ μεγάλο ενθουσιασμό! Είναι Χριστούγεννα, είναι όλα γιορτινά, περιμένουμε και το μωρό. Είναι όλα μαζί, οπότε νιώθω τρομερή ανυπομονησία”, ήταν τα λόγια της τότε.

Τώρα, το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να πάνε όλα καλά για τον ερχομό του μικρού της πρίγκιπα για τον οποίο έχει ετοιμάσει ένα ονειρεμένο παιδικό δωμάτιο.

Μάλιστα σε αυτό δεν κυριαρχεί το σιέλ ή θαλασσί χρώμα όπως κανείς θα περίμενε αλλά το πετρόλ στους τοίχους και σε κάποια υφάσματα από μαξιλάρες.

Είναι άκρως εντυπωσιακό και ιδιαίτερα λειτουργικό δωμάτιο στο οποίο μόλις γεννήσει η τραγουδίστρια θα περνάει πολύ χρόνο μιας και νεογέννητος γιος της θα την έχει απόλυτη ανάγκη.

Η Κρυσταλλία διανύει την 38η εβδομάδα κύησης και πλέον είναι σίγουρη πως πλησιάζει η ώρα που θα κρατήσει για πρώτη φορά στην αγκαλιά της τον άντρα της ζωής της. Δείτε φωτογραφίες από το παιδικό δωμάτιο που έχει κάνει να μοιάζει παραμυθένιο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved