Ανασκόπηση 2020: Νέοι και ωραίοι! Αυτοί είναι οι πρωτοεμφανιζόμενοι άνδρες της TV
Showbiz

Ανασκόπηση 2020: Νέοι και ωραίοι! Αυτοί είναι οι πρωτοεμφανιζόμενοι άνδρες της TV

Ανασκόπηση 2020: Το 2020, μία από τις πιο δύσκολες χρονιές, φτάνει σιγά - σιγά προς το τέλος του!

Παρά τις δυσκολίες, αυτή τη χρονιά, παρακολουθήσαμε κάποια τηλεοπτικά προγράμματα και σειρές, εκ των οποίων κάποια από αυτά σάρωσαν σε νούμερα τηλεθέασης.

Κάποια πρόσωπα όμως, κατάφεραν να κλέψουν τις εντυπώσεις και να ξεχωρίσουν!

Ποιοι είναι αυτοί οι άντρες που κατάφεραν να τραβήξουν πάνω τους όλα τα φώτα;

Ανάμεσα στους πρωτοεμφανιζόμενους που ξεχώρισαν που ξεχώρισαν είναι σίγουρα ο πρωταγωνιστής της σειράς του ALPHA, Αγγελική, Μιχάλης Λεβεντογιάννης, ο Bachelor Παναγιώτης Βασιλάκος κ.α!

Ας τους δούμε όμως έναν - έναν αναλυτικά:

Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης κατάφερε να εντυπωσιάσει το γυναικείο κοινό στον ρόλο του έμπιστου υπάλληλου της οικογένειας, που έχει τη γενική επιστασία του ιπποφορβείου. Είναι ένας τύπος που μεγάλωσε μέσα στα άλογα. Ο Μιχάλης έχει μεγάλη αγάπη για τη δουλειά του αλλά και για την οικογένεια που τον έχει στη δούλεψή της και είναι αυτό που λέμε το δεξί χέρι του πρωτότοκου γιου της οικογένειας (Γιώργου Χρυσοστόμου). Ένας κατασταλαγμένος χαρακτήρας που τον εκτιμούν, του έχουν εμπιστοσύνη και έχει δικαίωμα λόγου. Μάλιστα, παίζει κομβικό ρόλο στη σειρά.

Τι να πει κανείς για τον Παναγιώτη Βασιλάκο; Μπορεί να τον είχαμε δει και στο παρελθόν τηλεοπτικά, λίγοι όμως τον θυμούνται. Κανείς όμως δεν τον ξεχάσει, καθώς κατάφερε να μπει στην καρδιά των τηλεθεατών ως «Bachelor». Είναι ο πρώτος Έλληνας Bachelor και σίγουρα θα μείνει στη μνήμη μας για χρόνια ακόμα.
Σίγουρα όμως ο Παναγιώτης Βασιλάκος θα μας απασχολήσει ξανά στο μέλλον!

Μπορεί οι φαν των Άγριων Μελισσών να έπαθαν παράκρουση με τον Ανδρέα Κωνσταντίνου, τον «Σέργιο» της σειράς, όταν η σειρά ξεκίνησε, ωστόσο, δεν ήταν ο μόνος που άρεσε. Ο «Νικηφόρος», κατά κόσμον Ανάστασης Ροϊλός, κέρδισε τις καρδιές των τηλεθεατριών.

Πρόκειται για έναν πολύ γοητευτικό ηθοποιό, ο οποίος μάλιστα κάθε φορά που ποστάρει φωτογραφία του στο Instagram, επικρατεί παραλήρημα!

Τον γνωρίσαμε μέσα από την μεγάλη επιτυχία του ΑΝΤ1, «Άγριες Μέλισσες». Είναι νέος, ωραίος και ένας ταλαντούχος ηθοποιός. Ο λόγος για τον δάσκαλο «δάσκαλο Σεβαστό», κατά κόσμον Δημήτρη Γκοτσόπουλο. Ο γοητευτικός ηθοποιός έφυγε από την Πάτρα και ήρθε στην Αθήνα για να κυνηγήσει το όνειρό του. Έκανε πολλές δουλειές πριν τα καταφέρει. Οικοδομή, μπαρ, ενώ είναι και αθλητής.

Τον απολαύσαμε σε διαφημιστικά σποτ, όμως, στις Άγριες μέλισσες κατάφερε να κατακτήσει τις καρδιές των τηλεθεατριών.

Παραμένοντας στις Άγριες μέλισσες, δεν θα μπορούσαμε να μη βάλουμε σε αυτή τη λίστα τον ηθοποιό Γιάννη Βασιλώττο. Ο Γιάννης Βασιλώττος κατάγεται από την Ρόδο και ήρθε στην Αθήνα στα 19 του για να σπουδάσει υποκριτική και μουσική. Στις Άγριες μέλισσες τον απολαύσαμε στον ρόλο του Μπάμπη, του νεαρού τεντιμπόι πρωτότοκου γιου του Κυριάκου. Έχει γίνει ο αγαπημένος του τηλεοπτικού κοινού!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved