Ματσούκα: Ποια Χριστούγεννα; Η Δήμητρα ποζάρει με μαγιό και προκαλεί χαμό στο instagram
Showbiz

Ματσούκα: Ποια Χριστούγεννα; Η Δήμητρα ποζάρει με μαγιό και προκαλεί χαμό στο instagram

Όχι, η Δήμητρα Ματσούκα δεν μπέρδεψε τις εποχές. Απλώς έφερε το... καλοκαίρι στην καρδιά των γιορτών!

Τι και αν απομένουν μόλις τρεις μέρες πριν τα Χριστούγεννα; Η Δήμητρα Ματσούκα σε άκρως καλοκαιρινό mood φοράει το μαγιό της, ρίχνει τη βουτιά της και μας χαιρετά, ποζάροντας πιο σέξι από ποτέ!

Η αγαπημένη ηθοποιός φαίνεται πως βρήκε αυτό ακριβώς που την κάνει να περνάει καλά εν μέσω καραντίνας και αυστηρού lockdown. Και δεν είναι άλλο από τη χειμερινή κολύμβηση.

Η εντυπωσιακή Δήμητρα Ματσούκα, έκανε ανάρτηση μετά από καιρό και η αλήθεια είναι πως μας εξέπληξε ευχάριστα. Όχι μόνο γιατί πλέον κάνει σπάνια αναρτήσεις αλλά και γιατί ποζάρει με μαγιό σε αυτή τη νέα της φωτογραφία.

Η ηθοποιός, εφόσον τα θέατρα είναι κλειστά και δεν συμμετέχει σε καμία τηλεοπτική παραγωγή, δεν έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις και έτσι αξιοποιεί όσο καλύτερα και πιο δημιουργικά μπορεί τον χρόνο της.

Όπως μας ενημέρωσε με τη συγκεκριμένη ανάρτησή της με τη λεζάντα «Χειμερινή κολυμβήτρια σας εύχεται καλή εβδομάδα», η Δήμητρα Ματσούκα απολαμβάνει τα οφέλη και τις συγκινήσεις που μπορεί να προσφέρει η χειμερινή κολύμβηση και μάλιστα δείχνει να το απολαμβάνει.

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε στην παρακάτω gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved