Σία Κοσιώνη: Η βόλτα στη στολισμένη Αθήνα και το σχόλιο! (photos)
Showbiz

Σία Κοσιώνη: Η βόλτα στη στολισμένη Αθήνα και το σχόλιο! (photos)

Έρημη η Αθήνα από το απόγευμα και μετά λόγω των περιοριστικών μέτρων του lockdown όμως η Σία Κοσιώνη είπε να κάνει μία βόλτα στην πόλη, για να θαυμάσει τον στολισμό της σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους. 

Οι φετινές γιορτές θα είναι δύσκολες για όλους μιας και τίποτα δεν θυμίζει τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς που έχουμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια.

Έρημοι δρόμοι, κλειστά μαγαζιά και εστιατόρια ή καφέ και μόνο κάποιες στολισμένες γωνιές στο κέντρο της πρωτεύουσας μας θυμίζουν πως είναι όντως Χριστούγεννα.

Η όμορφη παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ, έκανε ένα μικρό διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και μας ενημέρωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ότι έκανε τη βόλτα της στους στολισμένους για τις γιορτές δρόμους της Αθήνας.

Η Σία Κοσιώνη απόλαυσε την βόλτα της στους στολισμένους δρόμους ανεβάζοντας δύο φωτογραφίες από τα στολίδια που της έκαναν εντύπωση και της άρεσαν. Μάλιστα στις φωτογραφίες που ανέβασε σχολίασε με πολύ αισιόδοξη διάθεση: "It's Christmas".

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες που ανέβασε η όμορφη παρουσιάστρια:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved