Ανασκόπηση 2020: Όσα αναζητήσαμε περισσότερο στην Google τη χρονιά που φεύγει
Showbiz

Ανασκόπηση 2020: Όσα αναζητήσαμε περισσότερο στην Google τη χρονιά που φεύγει

Ανασκόπηση 2020: Ζόρικη η χρονιά που φεύγει και φυσικά στη χώρα μας, το νούμερο ένα "εργαλείο" για να ενημερωνόμαστε και να μαθαίνουμε πράγματα που δεν γνωρίζουμε, ήταν και πάλι η google στην οποία ανατρέξατε για να αναζητήσετε ό,τι σας ενδιέφερε. 

Οι αναζητήσεις σας καθόρισαν και τη λίστα των ενδιαφερόντων σας με τον κορονοϊό και ό,τι αυτός συνεπάγεται να είναι στην πρώτη γραμμή.

Αρκεί μόνο να πούμε ότι το πρόσωπο της... χρονιάς όπως ανακηρύχθηκε από τις αναζητήσεις σας στην google δεν είχε να κάνει ούτε με κάποιον διάσημο ή λαμπερό καλλιτέχνη με κάποιο πρόσωπο της επικαιρότητας από τον χώρο της σόουμπιζ. Γιατί πρώτος στη λίστα των προσώπων που αναζητήθηκαν περισσότερο στην google ήταν -δικαίως- ο Σωτήρης Τσιόδρας. Και στη δεύτερη Νίκος Χαρδαλιάς. Δείτε παρακάτω την υπόλοιπη λίστα.

Οι λέξεις "πότε" και πού" είχαν και πάλι την τιμητική τους στις ερωτήσεις σας στην google. Και αυτές είχαν να κάνουν με τις επιπτώσεις του κορονοϊού στη ζωή μας αφού ρωτούσατε, πότε θα ανοίξουν τα σχολεία ή τα καταστήματα λιανικής πώλησης.

Σε ό,τι αφορά τις αναζητήσεις για εκπομπές, πρώτo στην προτίμησή σας ως επισκέπτες ιστοσελίδων στην ελληνική πραγματικότητα ήταν το Big Brother και ακολούθησαν οι Άγριες Μέλισσες, η σειρά Αγγελική, το Καφέ της Χαράς και το The Bachelor.

Ο Kobe Bryant, ο Κώστας Βουτσάς και ο Ντιέγκο Μαραντόνα συμπλήρωσαν την τριάδα των εκλιπόντων διασημοτήτων που αναζητήσατε περισσότερο στη Google.

Δείτε στην παρακάτω gallery όλες τις λίστες όπως παρουσιάστηκαν στην εκπομπή Happy Day:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved