Showbiz

Κέλλυ Κελεκίδου: Ραγίζουν καρδιές τα λόγια της για τη μάνα της που έχει φύγει από τη ζωή

Η Κέλλυ Κελεκίδου συγκλονίζει με το μήνυμά της για τον χαμό της μητέρας της.

Μπορεί η μητέρα της να έχει φύγει από τη ζωή εδώ και χρόνια, όμως η τραγουδίστρια, η οποία ποτέ δεν την ξεχνά, δημοσίευσε μία παιδική της φωτογραφία της με τη μαμά της.

Η ίδια είχε πει σε παλιότερη συνέντευξή της στο Λοιπόν: «Βασανίζομαι πολύ όταν υπάρχουν θέματα με την υγεία, επίσης με το "χαμό" της μαμάς μου, με το "χαμό" του πατέρα μου, πέρσι τον Αύγουστο, που τώρα κλείνει χρόνο. "'Εχασα" και το μπαμπά μου.Ήταν νεότατος, 65 χρόνων... Η μαμά μου "έφυγε" 48 χρόνων. Οπότε, όταν βιώνετε τέτοια γεγονότα, όλα τα υπόλοιπα, με λίγη αισιοδοξία καλή παρέα και την αγκαλιά που σου δίνει η οικογένεια σου, μπορείς να ξεπεράσεις καθημερινά μικρά προβλήματα, που σαφέστατα υπάρχουν και δεν μπορούμε να πούμε πως δεν τα βλέπουμε ή δεν τα αισθανόμαστε.»!

Η Κέλλυ Κελεκίδου πόσταρε μία φωτογραφία με τη μαμά της και έγραψε: «Μαμά να ήξερες πόσο μου έχει λείψει η ζεστασιά της αγκαλιάς σου, η αγάπη που ένιωθα κάθε φορά που κρυβόμουν εκεί. Μου έλειψε το χαμόγελό σου και ο ήχος της φωνής σου, όταν έλεγες «Κέλλυ πρόσεχε». Μα πάνω απ’ όλα μου έλειψες εσύ, τι κι αν πέρασαν 15 χρόνια, κάποιες απώλειες, όπως είπαμε, δεν συνηθίζονται»!

Δείτε στην παρακάτω gallery τη φωτογραφία που ανήρτησε από την παιδική της ηλικία με τη μαμά της.

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved