Νάντια Μπουλέ: «Δεν μετανιώνω που έμπλεξα τα συναισθηματικά μου με τα επαγγελματικά μου»
Showbiz

Νάντια Μπουλέ: «Δεν μετανιώνω που έμπλεξα τα συναισθηματικά μου με τα επαγγελματικά μου»

Η Νάντια Μπουλέ σε συνέντευξη που παραχώρησε σε γνωστή εφημερίδα, δίνει τις δικές της απαντήσεις για όλα όσα της καταλογούν, το τελευταίο διάστημα και μιλάει και για τη σχέση της με το Γρηγόρη Αρναούτογλου. Πολλοί έχουν συνδέσει την επαγγελματική της πορεία με το σύντροφό της γεγονός που την εξοργίζει και αντιδρά.


«Νομίζω ότι έχω δείξει ξεκάθαρα ότι κάνω τα δικά μου μικρά και σταθερά βήματα και θεωρώ λάθος να υπάρχει αυτή η διαρκής σύνδεση με το συγκεκριμένο πρόσωπο (βλέπε Γρηγόρη Αρναούτογλου) επειδή κάποια στιγμή στη ζωή μου έτυχε για ένα διάστημα 6 μηνών να συνδεθούν τα προσωπικά με τα επαγγελματικά μου», λέει η παρουσιάστρια του «Top Chef». Διευκρινίζει επίσης πως από μικρή ακούει πως δεν πρέπει να μπερδεύονται τα συναισθηματικά με τα επαγγελματικά αλλά εκείνη επέλεξε να βάλει μπροστά το συναίσθημα και όχι τη λογική και κοιτάζοντας πίσω δεν το έχει μετανιώσει. Δουλεύει από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ και το πρόγραμμα που παρουσιάζει της φαίνεται πολύ ενδιαφέρον. Με την Ευγενία Μανωλίδου, αναφέρει η Νάντια Μπουλέ, έχουν καλές σχέσεις, δεν είναι φίλες, αλλά αν συναντηθούν σε κάποιο κοσμικό γεγονός μιλάνε. Εμείς πάντως την τελευταία φορά που τις συναντήσαμε σε μια πρεμιέρα μάλλον το αντίθετο παρατηρήσαμε αλλά ας μην το κάνουμε θέμα.




Επίσης, ρωτήθηκε από το δημοσιογράφο για το τηλεφώνημα που δέχτηκε στην ραδιοφωνική της εκπομπή από την Britney Spears, αν ισχύει και γιατί δεν έγινε αναμετάδοση από τα άλλα μέσα. Η Νάντια Μπουλέ το παραδέχτηκε και περιέγραψε το συμβάν: «Μια φίλη μου την είχε ενημερώσει πως τη μιμούμαι και πήρε τηλέφωνο για να με ακούσει και να τραγουδήσουμε μαζί. Κι έτσι κι έγινε. Δεν πήρε έκταση γιατί κανείς δεν πίστεψε πως είναι αλήθεια όλοι νόμιζαν πως ήταν κάποια που την μιμούνταν πολύ καλά». Χαιρόμαστε πάντως που το ρεπορτάζ μας και οι αποκαλύψεις του gossip-tv γίνονται έμπνευση για ορισμένους δημοσιογράφους και δημιουργούν ερωτήσεις σε συνεντεύξεις που μας επιβεβαιώνουν. Πάντως προς ενημέρωσή σας, η φίλη της Νάντιας, είναι η κ Θωμαΐς Καραθάνου, η οποία έκανε και την αποκλειστική συνέντευξη της Britney Spears, για λογαριασμό γνωστού μουσικού site. Πηγή: Έθνος της Κυριακής





http://www.gossip-tv.gr/node/64292
©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved