Η Φαμίλια: Μαρίτα Γαγάνη: Όλα όσα δεν γνωρίζαμε για την τηλεοπτική «Έλλη»!
Showbiz

Η Φαμίλια: Μαρίτα Γαγάνη: Όλα όσα δεν γνωρίζαμε για την τηλεοπτική «Έλλη»!

Η Φαμίλια: Η Μαρίτα Γαγάνη υποδύεται την Έλλη στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1, "Φαμίλια". Σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για την ζωή της και την γνωρίσαμε καλύτερα!

Γεννήθηκα: Στις 15 Δεκεμβρίου του 1999. Σπούδασα: Είμαι στο 4ο έτος της Διοίκησης Τουρισμού του Πανε­πιστημίου Δυτικής Αττικής.

Έγινα ηθοποιός γιατί: Με πήγε η μητέρα μου σε πρακτορείο όταν ήμουν μικρή και από εκεί προέκυψε η συμμετοχή μου στην τη­λεόραση. Στην αρχή σε διαφημίσεις, αργότερο σε σειρές και από τότε συνειδητοποίησα ότι ήθελα να ακολουθήσω τον δρόμο της υποκριτικής.

Αυτό που απολαμβάνω περισσότερο κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων είναι: Περνάω όμορφα, διότι ζούμε έντονα κάθε στιγμή. Οι κατα­στάσεις που περνάμε δεν είναι στατικές, υπάρχει καλή ενέργεια μεταξύ των ηθοποιών κοιτών ανθρώπων της παραγωγής, γελά­με, και αυτό νομίζω πως φαίνεται και στο τελικό αποτέλεσμα.

Τα κοινά στοιχεία που έχω με την Έλλη: Παρόλο που είναι ένας κό­ντρα ρόλος για μένα, είμαστε και οι δύο δυναμικοί χαρακτήρες με έντονη προσωπικότητα και ζούμε για το τώρα.

Δεν αποχωρίζομαι ποτέ: Μία οικογενειακή φωτογραφία, που την έχω πάντα στο πορτοφόλι μου.

Ο αγαπημένος μου προορισμός: Η καταγωγή μου είναι οπό την πα­νέμορφη Κρήτη και συγκεκριμένα από το Ρέθυμνο, το οποίο το επισκέπτομαι κάθε χρόνο.

Το πιο όμορφο δώρο που μου έχουν κάνει. Ένα άλμπουμ που μου έφτιαξε η κολλητή μου για τα περσινά μου γενέθλια, το οποίο ήταν γεμάτο με φωτογραφίες και αφιερώσεις από τους αγαπημένους μου ανθρώπους.

Οι αγαπημένες μου ταινίες: Το «Έτερος εγώ» και το «Wednesday 04:45»,

Το αγαπημένο μου βιβλίο: «Το κλειδί είναι κάτω από το γεράνι» του Χρόνη Μίσσιου.

Δεν συγχωρώ με τίποτα; Τη βία ενάντια σε οποιονδήποτε άλλο ζω­ντανό οργανισμό.

Η στιγμή της ζωής μου που θα ήθελα να ζήσω ξανά: Λεν υπάρχει ακόμη κάποια συγκεκριμένη στιγμή, αλλά πολλές μικρές όμορ­φες στιγμές χαράς και γέλιου με τους φίλους και την οικογένεια μου.

Η συμβουλή που δεν θα ξεχάσω ποτέ: Να είμαι πάντα ο εαυτός μου και να μην αφήνω κανέναν να έχει τον έλεγχο της ζωής μου.

Η μεγαλύτερη τρέλα που έχω κάνει: Οι μεγαλύτερες τρέλες είναι για να μένουν με αυτούς που τις βιώνουν. Φοβάμαι: Τα μεγάλα έντομα.

Πριν κοιμηθώ σκέφτομαι: Συνήθως κάνω έναν. μικρό απολογισμό της ημέρας που πέρασε και προσπαθώ να απομονώσω τις πιο όμορφες στιγμές, σύμφωνα με το My Tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved