Ελένη Μενεγάκη: Δίνει συμβουλές μακιγιάζ για το χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν!
Showbiz

Ελένη Μενεγάκη: Δίνει συμβουλές μακιγιάζ για το χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν!

Χριστούγεννα 2020: Η Ελένη Μενεγάκη ανάρτησε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και έδωσε τις θαυμάστριες της για το μακιγιάζ του ρεβεγιόν!

Η βασίλισσα της τηλεόρασης μπορεί να απέχει από τα τηλεοπτικά δρώμενα, αλλά δεν ξεχνά αν επικοινωνεί καθημερινά με όλους τους θαυμαστές της που την έχουν στηρίξει όλα αυτά τα χρόνια!

Το γούστο της και η καλαισθησία της είναι κάποια από τα δυνατά χαρακτηριστικά της Ελένης Μενεγάκη και με αφορμή το χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν, δημοσίευσε μια φωτογραφία για τις διαδικτυακές της φίλες!

Η Ελένη Μενεγάκη ποζάρει στην εν λόγω φωτογραφία με ένα κατακόκκινο κραγιόν, γράφοντας από κάτω: «... μην ξεχάσετε το κόκκινο κραγιόν σας... στο σπίτι... αλλά με γιορτινή διάθεση! Καλά Χριστούγεννα!».

Η αγαπημένη παρουσιάστρια λατρεύει το κόκκινο χρώμα και ειδικά το κόκκινο κραγιόν στα χείλη της, καθώς το είχε δηλώσει ουκ ολίγες φορές και στην εκπομπή της. Έτσι, όπως φαίνεται δεν θα το αποχωριστεί ούτε στις φετινές γιορτές και στο χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν που θα κάνει σπίτι της μαζί με την οικογένεια της.

Δείτε την φωτογραφία!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved