Σμαράγδα Καρύδη: «Δεν είναι τρομερό αν δεν πάμε φέτος τα Χριστούγεννα σε ρεβεγιόν»
Showbiz

Σμαράγδα Καρύδη: «Δεν είναι τρομερό αν δεν πάμε φέτος τα Χριστούγεννα σε ρεβεγιόν»

Χριστούγεννα 2020: Η Σμαράγδα Καρύδη παραχώρησε συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό και μίλησε, μεταξύ άλλων και για τα Χριστούγεννα.

Όπως είπε η ίδια η ηθοποιός, «δεν είναι τρομερό αν δεν πάμε φέτος σε ρεβεγιόν».

- Πιτσιρίκα, ποιες προσδοκίες είχατε στις γιορτές;

«Μικρή, μου άρεσαν πολύ οι γιορτές, καθώς δεν είχα σχολείο. Ποτέ στη ζωή μου δεν είχα τρομερές προσδοκίες από τις γιορτές. Δεν περιμένω τίποτα από τις γιορτές, αλλά ούτε είμαι στενοχωρημένη που δεν περιμένω τίποτα. Η ζωή είναι μια χαρά και εκτός Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς. Δεν είναι διαφημιστικό σποτ η ζωή. Μου αρέσει πολύ να ψωνίζω δώρα, αλλά όχι τις ήμερες που έχει αιχμή στα καταστήματα. Εκεί τρελαίνομαι. Μου αρέσουν κάποιες βραδιές με καλούς φίλους στο σπίτι και με ένα ωραίο φαγητό. Όλο το υπόλοιπο είναι μια κλεισούρα, με κλειστά τα μαγαζιά. Με πολλή αργία. Αυτό με μελαγχολούσε, Εμένα μου αρέσει μια πόλη που λειτουργεί. Μια πόλη που δεν κοιμάται και δεν κλείνει τίποτα».

-Νιώθετε απογοητευμένη με τους περιορισμούς των φετινών γιορτών;

«Είναι ωραία που η ζωή έχει μια ποικιλία και δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει -εφόσον δεν έχει συμβεί κάτι κακό σε εμάς και στους δικούς μας, να χτυπήσω ξύλο. Διαφορετικά το αντιμετωπίζουν όσοι έμειναν άνεργοι. Όσοι έχασαν δικούς τους ανθρώπους ή αρρώστησαν. Οι υπόλοιποι δεν πρέπει να γκρινιάζουμε. Πρέπει να κάνουμε υπομονή. Τα εμβόλια βγήκαν ευτυχώς, όπου να 'ναι θα έρθουν. Και αυτό θα περάσει. Δεν είναι τρομερό αν δεν πάμε φέτος ρεβεγιόν. Το τρομερό θα είναι να αρρωστήσουμε. Εγώ έφτιαξα για πρώτη φορά μελομακάρονα στη ζωή μου και τα πέτυχα. Έφτιαξα και βασιλόπιτα και κάνω τον... pastry chef Στέλιο Παρλιάρο μέσα στην καραντίνα», είπε η Σμαράγδα Καρύδη στον Τηλεθεατή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved