Σμαράγδα Καρύδη: «Ζούμε μια πλούσια TV-σεζόν με θέαμα για όλα τα γούστα»
Showbiz

Σμαράγδα Καρύδη: «Ζούμε μια πλούσια TV-σεζόν με θέαμα για όλα τα γούστα»

H Σμαράγδα Καρύδη έχει άφθονο ταλέντο, εντυπωσιακή εμφάνιση, καταξίωση στο χώρο της και επιπλέον χιούμορ και αυτοσαρκασμό.

Λάτρης των επιτραπέζιων παιχνιδιών και η ίδια, παθιάζεται με οποιοδήποτε τηλεπαιχνίδι καταπιαστεί ως παρουσιάστρια και το αποτέλεσμα συνήθως τη δικαιώνει.

Το τηλεπαιχνίδι «Ένα εκατομμύριο γεν», που παρουσιάζει στο ΜΕGΑ, κάνει θραύση.

«Δεν είναι δύσκολο παιχνίδι γνώσεων. Όλο το θέμα είναι πώς τίθεται η ερώτηση κι αν προλάβεις να καταλάβεις τι ρωτάω», υποστηρίζει.

-Σας θέτουν το ερώτημα «τι να κάνουμε τα γεν»;

«Πολλές φορές. Αν θέλει κάποιος να πάρει ευρώ και δεν έχει σκοπό να ταξιδέψει σύντομα στην Ιαπωνία -ειδικά τώρα-, μπορούμε και να του τα δώσουμε σε ευρώ ή να πάει σε μία τράπεζα και να τα αλλάξει».

-Επανήλθατε στο ΜΕGΑ, στη νέα του εποχή...

«Είμαι πολύ χαρούμενη και νιώθω σαν να μην πέρασε ούτε μία ημέρα, Πολλά από τα παιδιά που δουλεύαμε τότε μαζί, τα ξαναβρήκα».

-Πότε έχετε γυρίσματα;

«Δευτερότριτα κάνω γύρισμα».

-Η άποψη σας για την τηλεοπτική σεζόν;

«Είναι πολύ πλούσια. Παντού προγράμματα, πρωινά, μεσημεριανά, βραδινά. Εκτός από τις "Άγριες μέλισσες", που ήταν από πέρυσι, δεν έχει ξεχωρίσει κάτι σε νούμερα. Αυτό συμβαίνει γιατί μοιράζεται η πίτα. Δεν πειράζει, ας έχουν όλοι δουλειά. Το θέμα είναι να συντηρούνται και να πηγαίνουν καλά τα προγράμματα. Δεν χρειάζεται να σκίζουν. Στην τηλεόραση υπάρχει θέαμα για όλα τα γούστα. Και όταν κάποιος δεν θέλει τηλεόραση, μπορεί να την κλείσει», είπε η Σμαράγδα Καρύδη στον Τηλεθεατή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved