Συγκινεί ο Γιώργος Μαργαρίτης: Χαρίζει το σπίτι του σε μια φτωχή οικογένεια!
Showbiz

Συγκινεί ο Γιώργος Μαργαρίτης: Χαρίζει το σπίτι του σε μια φτωχή οικογένεια!

Τι και αν ο Γιώργος Μαργαρίτης κατέκτησε την κορυφή, δεν έχασε ούτε στιγμή την ανθρωπιά του!

Το παιδί που γεννήθηκε στο Πετρωτό Τρικάλων από γονείς που πάλευαν νια ίο μεροκάματο, μπορεί να εξελίχθηκε σε έναν από τους μεγαλύτερους λαϊκούς τραγουδιστές της γενιάς του, όμως δεν έπαψε να νοιάζεται νια τους συνανθρώπους του.

Περίτρανη απόδειξη γι' αυτό αποτελεί το γεγονός πως σκοπεύει να χαρίσει ένα σπίτι που έχει στη γενέτειρα του στα Τρίκαλα, σε μια φτωχή οικογένεια.

«Μάλιστα, έχω ένα σπιτάκι εκεί στο χωριό, το οποίο θα το δώσω σε μια οικογένεια που έχει δυο παιδάκια για να μεγαλώσουν εκεί μέσα», δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του, προκαλώντας έντονη συγκίνηση.

Και μόνο στη σκέψη πως εκεί έξω υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν ούτε τα απαραίτητα, η καρδιά του σπάει σε χίλια κομμάτια και τα δάκρυα από τα μάτια του τρέχουν ποτάμι. Αυτός είναι και ο λόγος που μόλις η επιτυχία του «χτύπησε» την πόρτα, ορκίστηκε να κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να βοηθάει με τον δικό του τρόπο, όποιον βρίσκεται σε ανάγκη.

«Μα τι να το κάνω; Αφού δεν πάω ποτέ και το σπίτι θέλει οικογένεια, θέλει ανθρώπους μέσα, αλλιώς ρήμαξε. Άσε που γλιτώνεις και όλα τα άλλα, έξοδα σπιτιού κλπ», συμπληρώνει.

Αν και λατρεύει τον τόπο του, δεν θέλει να τον επισκέπτεται συχνά, καθώς οι μνήμες από τα δύσκολα παιδικά του χρόνια ζωντανεύουν και τον πονούν.

«Όπως είπα, πολύ λίγα θέλω να θυμάμαι από εκείνα τα χρόνια. Ήταν άτιμα χρόνια! Την ανεργία την έχω βιώσει για τα καλά στο πετσί μου», λέει, προσθέτοντας: «Τα τελευταία χρόνια ελάχιστα πάω. Εκεί που γεννήθηκα, δεν υπάρχει πια κανένας δικός μου. Έχω κάποιους συγγενείς σε γύρω μέρη, Λάρισα, μέσα στα Τρίκαλα, αλλά δεν έχω και χρόνο, όπως και μου είναι δύσκολο να πάρω τ' αμάξι και να κάνω τέτοια ταξίδια. Άμα θελήσω να πάω, έχω φίλους που μπορεί να τα μαζέψουμε και να πάμε παρέα».

Πηγή: Χάι

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved