Γιάννης Καπετάνιος: Αποκαλύπτει τι θέλει να του φέρει το νέο έτος
Showbiz

Γιάννης Καπετάνιος: Αποκαλύπτει τι θέλει να του φέρει το νέο έτος

Ο Γιάννης Καπετάνιος παραχώρησε συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό και μίλησε για όλα.

Αποκάλυψε επίσης τι είναι αυτό που θέλει να του φέρει το 2021.

-Με την καραντίνα πώς τα πας;

Το σπίτι μου αρέσει και κάθομαι πολλές φορές μεγάλα χρονικά διαστήματα μέσα, δεν έχω πρόβλημα, είμαι προσαρμοστικός, όπου με βάλεις, θα βρω τρόπο να σκοτώνω τον χρόνο μου ή θα κοιμάμαι για να ξεχνάω την πείνα και τον πόνο μου..Όπως έκανα κάποτε...

-Κοιμόσουν για να μην πεινάς;

Όταν πείναγα... Δεν υπήρχαν περίοδοι που πεινούσα; Είχα να φάω τότε που ήμουν στο θέατρο Τέχνης; Κοιμόμουν πολλές ώρες, κι όταν κοιμάσαι δεν πεινάς...Έπεφτα για ύπνο για να μην σκέφτομαι τι θα κάνω, να μην έχω προβλήματα, να περνάει η ώρα, η μέρα...Έπειτα ξυπνούσα και πάντα έβρισκα τι θα κάνω. Η μεγαλύτερη συντροφιά είναι το διάβασμα, ούτε η τηλεόραση, ούτε η εικόνα.

-Ποιος είναι ο μεγαλύτερος χρόνος αυτοαπομόνωσης;

Όταν δεν δούλευα και δεν είχα χρήματα, έμεινα στο σπίτι μια ολόκληρη σεζόν, 5 μήνες, σε προσωπική καραντίνα, αυτοαπομόνωση, τι να έκανα; Αφού δεν έβγαινε, έτσι καθόμουν έναν χειμώνα μέσα, δεν δούλευα...

-Τι θέλεις να σου φέρει το 2021;

Να μας φέρει πάνω από όλα την υγεία, που είναι ο άσσος, αγάπη και κέρδη σε όλους τους τομείς. Η αγάπη είναι το πιο ωραίο λίπασμα και ξεριζώνει όλα τα ζιζάνια του "εγώ".

-Ποιο είναι το πιο ωραίο υλικό δώρο που έχεις λάβει ως σήμερα;

Δε μου έχουν κάνει ποτέ δώρα εμένα, εγώ έχω κάνει πολλά, έχω δώσει... Επειδή δεν μου αρέσει να χαλάω χατίρια, αλλά δώρο που να το θυμάμαι σε όλη μου τη ζωή όχι, δεν θυμάμαι κάποιο... Πιτσιρίκος, στις τελευταίες τάξεις του Δημοτικού, ο πατέρας μου, κρυφά από τη μάνα μου, μου είχε πάρει δώρο ένα ποδήλατο, που δεν είχε φρένα, είχε κόντρα, όπως κι ένα μικρό μεταλλικό αυτοκινητάκι, όσο η χούφτα μου, που τότε στοίχιζε ένα μεροκάματο. Περνούσα και το κοιτούσα δύο ολόκληρα χρόνια πριν μου το αγοράσει. Μόλις μου το πήρε, έτρεχα όλο χαρά. Ήμουν εκπαιδευόμενος κομάντο, πρώτος πήρα δίπλωμα αυτοκίνητου σε ηλικία 18 ετών και μόνο εγώ, τα αδέλφια μου, ο Θανάσης κι ο παπά-Σωτήρης, δεν οδήγησαν ποτέ. Το Θανάση τον "έχασα" πριν από λίγο καιρό. Στην εισβολή στην Κύπρο, πολέμησε, πρόσφατα πήρα κάποια προσωπικά του αντικείμενα, τα παράσημα και τα μετάλλιά του που είχε από την Κύπρο, τα οποία θα τα βάλω σε κορνίζα. Τότε που πολεμούσε, θυμάμαι, ακόνιζα τα μαχαίρια και τα τσεκούρια που είχα, κι έλεγα πως αν πάθει κάτι, θα πήγαινα εκεί και δεν θα τη γλίτωναν. Είχα τουφέκια, κυνηγούσα, καλάμια για ψάρεμα... Μετά το θάνατό του, ο άλλο; μου αδελφό;, ο παπά-Σωτήρη;, μου τηλεφωνεί και μιλάμε 2-3 φορέ; την ημέρα... Κάτι το οποίο έκανα καθημερινά με τον Θανάση...Ήταν δίδυμα, είπε στο Λοιπόν ο Γιάννης Καπετάνιος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved