Χριστοπούλου: «Τώρα που θέλω πολύ να κάνω παιδί δεν μπορώ! Έχω χάσει το τρένο»
Showbiz

Χριστοπούλου: «Τώρα που θέλω πολύ να κάνω παιδί δεν μπορώ! Έχω χάσει το τρένο»

Η Έλενα Χριστοπούλου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου «Pop Up» και παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης!

Η Έλενα Χριστοπούλου είναι μάνατζερ και πολύ καλή φίλη της Ηλιάνας Παπαγεωργίου! Όπως έχει δηλώσει και στο παρελθόν η πρώτη, δεν είναι μόνο φίλες αλλά νιώθουν σαν οικογένεια… πλέον!

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ρώτησε την Έλενα Χριστοπούλου αν θα κάνει παιδί και εκείνη πήρε τον λόγο και απάντησε: «Θα ήθελα να κάνω αλλά νομίζω το έχω χάσει το τρένο. Όταν πέρασε το τρένο από μπροστά μου δεν ευδοκιμούσαν οι συνθήκες.».

Και συνέχισε, λέγοντας: «Και τώρα που θα ήθελα πάρα πολύ -γιατί είναι πολύ σημαντικό να το κάνεις με έναν άνθρωπο που αγαπάς πάρα πολύ και σε στηρίζει πολύ- νομίζω ότι δεν μπορώ. Δεν μπορώ πραγματικά. Όλες οι γυναίκες δεν μπορούμε σε όλες τις ηλικίες να κάνουμε παιδί».

Όσον αφορά αν θα παντρευτεί είπε: «Αλλάζει πάρα πολύ αυτή η ιστορία κάθε μήνα. Από τη μια δεν μου κάθεται ο Αποστόλης να τον παντρευτώ, από την άλλη δεν κάθομαι κι εγώ να κάνω κάτι κλισέ δεύτερο».

Δείτε το video.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved