Μουτάφη: Περιγράφει την εμπειρία της με τον κορονοϊό: «Φτάνεις στον πάτο της μοναξιάς»
Showbiz

Μουτάφη: Περιγράφει την εμπειρία της με τον κορονοϊό: «Φτάνεις στον πάτο της μοναξιάς»

Η Ελισάβετ Μουτάφη παραχώρησε συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό και μίλησε για όλους και για όλα.

Δεν θα μπορούσε φυσικά να μη μιλήσει και για τον κορονοϊό.

-Μίλησε μου για την εμπειρία σου με τον ιό, στην αρχή όλοι πιστεύουν ότι δεν πρόκειται να κολλήσουν... Είναι "ευχάριστο" το ότι νόσησες ήπια. Έτσι πιστεύουμε όλοι...

Είναι ευχάριστο, χωρίς εισαγωγικά, γιατί νιώθω καλύτερα που το έχω περάσει, δεν κόλλησα τους δικούς μου, ούτε τον Μάνο, κανέναν, ήμασταν πολύ τυχεροί, κι αυτό είναι πολύ σημαντικό.

-Πώς σκεφτόσουν τον κορονοϊό πριν μάθεις ότι είσαι θετική στο ιό;

Όπως τον άκουγα, ότι κάποιοι ήταν ασυμπτωματικοί ή το πέρασαν ελαφρά, κι άλλοι που έφευγαν από τη ζωή. Ακούω την άποψη του ειδικού, αυτού που το έχει περάσει, όχι τις θεωρίες, απαξιώ. Εγώ το πέρασα πολύ ελαφριά, δεν φοβήθηκα, δεν είμαι αρρωστοφοβική, όμως στην καραντίνα, όταν άκουγα τις ακραίες περιπτώσεις στην τηλεόραση την έκλεινα, όσο ήμουν μόνη μου σπίτι κι έφερα τον ιό, τρόμαζα λίγο. Ήμουν μόνη στο σπίτι μου, με το σκυλί μου, ο Μάνος ήταν στο εξοχικό μας, για να μην κολλήσει, κι εκείνος σε καραντίνα. Το πιο άσχημο ήταν όταν συνειδητοποιείς ότι οι άνθρωποι σου δεν μπορούν να σε πλησιάσουν, έρχονταν απ' έξω με μάσκα και γάντια, να μου αφήσουν κάτι κι έλεγα: "Μπες στο ασανσέρ για ν' ανοίξω την πόρτα"... Είναι άγριο. Νιώθεις ότι φέρεις κάτι που μπορείς να μολύνεις τον άλλο και να πεθάνει, κάτι που δεν είχαμε ζήσει μέχρι τώρα.

-Ο κατ' οίκον περιορισμός, λόγω αυτού που περνούσες, σε πήγε στο απόγειο της μοναξιάς;

Ακριβώς. Δεν είναι απλώς ότι μένεις μέσα, είναι ότι ο άλλος έρχεται απ' έξω ντυμένος ρομπότ για να σου αφήσει κάτι απ' έξω, κι αυτό είναι τρομακτικό, αλλά δεν μπορεί να γίνει αλλιώς.

-Φτάνεις στον πάτο της μοναξιάς;

Ναι, αν το σκεφτείς πιο βαθιά, αλλά ξέρεις ότι σε δύο εβδομάδες θα δεις ξανά τους δικούς σου, αν όλα πάνε καλά, μιλάς στα τηλέφωνα...

-Είχες μεγαλύτερο φόβο για να προφυλάξεις τους άλλους και να μην κολλήσουν, απ' ό,τι για την κατάσταση σου;

Φυσικά, πολύ μεγαλύτερο φόβο, γιατί δεν ξέρεις πώς λειτουργεί στον καθένα ο ιός, εγώ το περνούσα ελαφριά, είπε η Ελισάβετ Μουτάφη στο Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved