Χρήστος Νικολόπουλος: «Φέτος τα Χριστούγεννα θα είναι αγαπημένα, θα είμαστε όλοι μαζί οικογενειακώς»
Showbiz

Χρήστος Νικολόπουλος: «Φέτος τα Χριστούγεννα θα είναι αγαπημένα, θα είμαστε όλοι μαζί οικογενειακώς»

Χριστούγεννα 2020: Ο Χρήστος Νικολόπουλος σε πρόσφατη συνέντευξή του μίλησε για όλα.

Δεν δίστασε να πει μάλιστα και πώς θα περάσει τα φετινά Χριστούγεννα.

-Τα Χριστούγεννα φέτος, μέρα της γιορτής σας, θα είναι διαφορετικά.

Δεν περνούσα ωραία Χριστούγεννα λόγω της δουλειάς, γιατί πάντα δούλευα. Παραμονή και ανήμερα των Χριστουγέννων έπρεπε να πάω στη δουλειά, όπως επίσης και στην αλλαγή της χρονιάς, την Πρωτοχρονιά, εγώ ήμουν στη δουλειά μου. Αυτό δεν ήταν και το πιο ευχάριστο, απλώς σκεφτόμουν ότι είμαι με κόσμο που εκφράζει τη χαρά του, κι ότι υπάρχουν άλλοι άνθρωποι που είναι σε χειρότερη φάση τις μέρες αυτές. Υπήρξαν κι αρκετές γιορτές των Χριστουγέννων που έχω κάνει με την οικογένεια μου. Θυμάμαι ένα διάστημα που δουλεύαμε με το Γιώργο Νταλάρα, δε δουλεύαμε την ημέρα της Πρωτοχρονιάς, για να είμαστε στα σπίτια μας, επίσης και κάποιες χρονιές που επέλεξα να μην εργάζομαι. Φέτος, τα Χριστούγεννα νομίζω θα είναι αγαπημένα, γιατί θα είμαστε όλοι μαζί, η δική μου οικογένεια τουλάχιστον, αλλά και όλες οι οικογένειες, γιατί θα είναι μέσα στο σπίτι, θα υπάρχει αυτή η νοσταλγία της ελευθερίας που μας την έχουν στερήσει, αλλά θα είναι ήρεμα και οικογενειακά για όλους, κι εύχομαι να πραγματοποιηθούν οι ευχές που θα δώσουμε για όλους.

-Ποιο είναι το ωραιότερο δώρο που έχετε λάβει έως σήμερα;

Ο Θεός μου έχει δώσει τόσα πολλά πράγματα, που δεν μου λείπει τίποτα. Το ωραιότερο δώρο, είναι να έρθει η εγγονή μου και να μου δώσει ένα φιλάκι, αυτό αναζητώ, την τρυφερότητα, αυτό θέλω.

-Έχετε εισπράξει την αγάπη που έχετε δώσει;

Ναι, πάρα πολύ, απλόχερα, τόσο που δεν το περίμενα. Καθημερινά εισπράττω αγάπη, από τον απλό κόσμο, αλλά κι από ανθρώπους που είναι πιο υψηλού πνευματικού επιπέδου. Αξιόλογοι ηθοποιοί πρόσφατα, σε μια εκπομπή στην τηλεόραση, μου εξέφρασαν την αγάπη τους, που μου δημιουργήθηκε η απορία κι είπα: "Κι αυτοί αναγνωρίζουν αυτό που έκανα;", ήταν κάτι που μου έδωσε πάρα πολλή χαρά.

-Είστε ένας άνθρωπος με μεγάλη ιστορία στον χώρο της μουσικής και του τραγουδιού, γιατί το αντιμετωπίζετε έτσι;

Υπερβολική ταπεινότητα, ναι, το έχω αυτό, δεν ξέρω αν είναι καλό... (γέλια), αλλά δεν μπορώ να το αλλάξω κιόλας, είπε ο Χρήστος Νικολόπουλος στο Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved