Χρήστος Νικολόπουλος: «Ο εγκλεισμός, μου έδωσε την ευκαιρία να σκεφτώ πολλά πράγματα»
Showbiz

Χρήστος Νικολόπουλος: «Ο εγκλεισμός, μου έδωσε την ευκαιρία να σκεφτώ πολλά πράγματα»

Σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε ο Χρήστος Νικολόπουλος σε εβδομαδιαίο περιοδικό μίλησε για όλους και για όλα.

Μίλησε επίσης και για το πώς διαχειρίστηκε τον εγκλεισμό λόγω του covid-19.

-Ποιες είναι οι άμυνες σας σε όλο αυτό, πώς το διαχειρίζεστε;

Προσωπικά και οικογενειακά, προσπαθώ να συμμαζευτούμε, να περιορίσουμε όλοι μας ό,τι γίνεται. Είμαι παραδοσιακός οικογενειάρχης, με παραδοσιακές αρχές, συντηρώ τρεις οικογένειες σχεδόν, εδώ που είμαστε όλοι μαζί, με τα δύο παιδιά μου και τα εγγόνια μου και προσπαθούμε να είμαστε αγαπημένοι. Λένε οι παππούδες μας ότι η φτώχεια φέρνει γκρίνια, κι αυτό συμβαίνει, βέβαια στη δική μου περίπτωση δεν είναι θέμα φτώχειας, αλλά όταν οι άνθρωποι είναι κλεισμένοι μέσα, αρχίζουν διάφορα, πέρα από την ψυχολογία του καθενός, αρχίζουν γκρίνιες. Εγώ προσπαθώ να πείσω την οικογένεια μου, συζητώντας, χωρίς να έχουμε κανένα πρόβλημα, είμαστε πολύ αγαπημένοι, για να είμαστε όλοι μαζί και να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα που περνάμε. Ο εγκλεισμός, μου έδωσε την ευκαιρία να σκεφτώ πολλά πράγματα.

-Όπως;

Να σκεφτώ τι δεν έκανα καλά, τι πρέπει να κάνω από εδώ και πέρα, να περπατάω λίγο, κάτι που δεν έκανα τόσα χρόνια. Το περπάτημα είναι υγεία, αναζωογονεί το σώμα, το πνεύμα, όλα. Επίσπς, φτιάχνω το πλούσιο αρχείο που έχω από τραγούδια. Παλαιότερα για να μπουν 12-14 τραγούδια στον δίσκο, συνηθιζόταν ο συνθέτης να πηγαίνει στην εταιρεία 25-30 τραγούδια, όπου έμπαιναν τα 14 και τα υπόλοιπα έμεναν στην άκρη, για να μπουν σε άλλο δίσκο. Πέρναγε η εποχή, ζητούσαν άλλης μορφής τραγούδια, κι έμειναν στο συρτάρι. Όλα αυτά τα ανακαλύπτω τώρα, γιατί τα είχα φυλαγμένα, κι είναι πάρα πολύ πλούσιο υλικό.

-Πόσα τραγούδια έχετε στο...συρτάρι;

Πάνω από 200 τραγούδια...Ήμουν ένας παραγωγικός συνθέτης, είχα έμπνευση, μου έβγαιναν εύκολα, κι όλα αυτά που υπάρχουν, θα είναι μια προίκα για τα εγγόνια μου.

-Μπορείτε να είστε παραγωγικός σε μια τόσο δύσκολη και καταθλιπτική εποχή, όπως αυτή που διανύουμε;

Αυτόν τον καιρό που είμαι κλεισμένος στο σπίτι, είμαι πάρα πολύ παραγωγικός, έχω φοβερή έμπνευση, δεδομένου ότι η έμπνευση έρχεται και από τα προβλήματα που έχει ο δημιουργός. Τώρα τελειώνω τον δίσκο του Ρασούλη, με ανέκδοτα τραγούδια, έκανα λίγο στούντιο αυτό τον καιρό, κι ετοίμασα μια νέα δουλειά με τον φίλο μου Νίκο Αναγνωστάκη, λογοτέχνη, ποιητή και στιχουργό, που θα βγει στο προσεχές μέλλον. Είχα τι να κάνω, αλλά μου λείπει να πιω ένα ποτό με τους φίλους μου, είπε ο Χρήστος Νικολόπουλος στο Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved