Showbiz

Τζένη Μπότση: Η μαγική φωτό με την κόρη της στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Τζένη Μπότση μας τρελαίνει με την υπέροχη φωτογραφία της αλλά αυτή τη φορά είναι αλλιώς καθώς το πνεύμα των Χριστουγέννων την έκανε μαγική!

Η Τζένη Μπότση φέτος περνά τα δεύτερα Χριστούγεννα με την κόρη της και σίγουρα θα είναι αλλιώς καθώς πέρσι το μωράκι της ήταν σχεδόν δυο μηνών, φέτος όμως η μικρούλα περπατάει, λέει τα πρώτα λογάκια και κάνει πιο ευτυχισμένους από ποτέ τους γονείς της.

Η ηθοποιός θέλοντας να στείλει ένα αγαπησιάρικο μήνυμα στην αδερφή της, με την οποία λόγω συνθηκών θα περάσουν χωριστά τα Χριστούγεννα, ανέβασε την πιο ωραία Χριστουγεννιάτικη φωτογραφία με την κόρη της, μπροστά από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο.

«Είμαστε αχώριστες! Κάνουμε η μια την άλλη να μεταμορφώνεται σε έναν καινούργιο άνθρωπο... η δύναμη μας είναι ο μπαμπάς της! Αυτά τα τόσο δύσκολα Χριστούγεννα θα τα περάσουμε οι τρεις μας, χωρίς τους αγαπημένους μας. Είναι η πρώτη φορά που θα γιορτάσω χωρίς την αδερφή μου και την οικογένεια της. Θα είναι και η τελευταία ελπίζω!! Ροζακι μου, σε αγαπώ από τον ουρανό μέχρι τη γη , και σ´ολα τα μέρη!!! Μας λειπετε ήδη!!! #mysisterisbetterthanyours Υπομονή #staysafe», έγραψε στη λεζάντα.

Δες τη φωτογραφία

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved