Χριστίνα Μπόμπα: Οι νέες φωτό από την εγκυμοσύνη και το τραπέζι για τη γιορτή της!
Showbiz

Χριστίνα Μπόμπα: Οι νέες φωτό από την εγκυμοσύνη και το τραπέζι για τη γιορτή της!

Χριστίνα Μπόμπα: Δες το πλούσιο τραπέζι που ετοίμασε για την ημέρα των Χριστουγέννων!

Ετοιμάζονται να γίνουν γονείς και η χαρά στα πρόσωπά της δεν κρύβεται με τίποτα. Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα πριν μερικές ημέρες μας ανακοίνωσαν τα ευχάριστα νέα για τα δίδυμα που περιμένουν.

Αμέσως το ζευγάρι δέχτηκε αρκετές ευχές στα social media, ενώ ξεκίνησε τις προετοιμασίες για τα πιο διαφορετικά Χριστούγεννα, στο εσωτερικό του σπιτιού τους.

Η εγκυμονούσα Χριστίνα έκανε τις νέες της αναρτήσεις στο instagram, ενώ μας έδειξε και το τραπέζι των Χριστουγέννων. Η ίδια εξάλλου είχε την τιμητική της!

"Μπορεί να μην επιτρέπεται να είμαστε πολλοί στο γιορτινό τραπέζι, αλλά τίποτα δε μας σταματά από το να τρώμε για πολλούς! Και ειδικά εμένα .Σήμερα μαγειρεύαμε όλη μέρα, φάγαμε, γελάσαμε, τραγουδήσαμε, τι άλλο να ζητήσει κανείς;Εύχομαι να είστε όλοι καλά, να περάσατε υπέροχα και του χρόνου με υγεία να μπορέσουμε να έχουμε όλους μας τους αγαπημένους κοντά μας και όχι από απόσταση! Δεν έχω λόγια να σας ευχαριστήσω για όλες τις υπέροχες ευχές σας! Υγεία και αγάπη σε όλους μας", έγραψε για την ημέρα της ονομαστικής της γιορτής.

Δείτε τις νέες φωτογραφίες...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved