Σταμάτης Φασουλής: «Βρίσκομαι σε άθλια κατάσταση. Είμαι σχεδόν σε κατάθλιψη»
Showbiz

Σταμάτης Φασουλής: «Βρίσκομαι σε άθλια κατάσταση. Είμαι σχεδόν σε κατάθλιψη»

Σταμάτης Φασουλής: Όσα αποκάλυψε για αυτή τη δύσκολη εποχή που διανύουμε αλλά και τις αλλαγές στην προσωπική του ζωή.

Η φετινή σεζόν τον βρήκε ξανά στο πλατό του J2US και στη θέση του κριτή. Ο Σταμάτης Φασουλής έδωσε τη νέα του συνέντευξη, όπου και μίλησε για την περίοδο του Lockdown στη χώρα μας, αλλά και την εμπειρία του στο λαμπερό σόου του Open.

«Η καραντίνα με βρίσκει σήμερα κλεισμένο στο σπίτι, αλλά δεν θα κρύψω ότι μ’ έχει πάρει πολύ από κάτω. Ευτυχώς, υπάρχουν οι πρόβες του Μολιέρου και το J2US και ξεχνιέμαι. Αλλά όταν βρίσκομαι στο σπίτι, είμαι σε άθλια κατάσταση. Μπορώ να πω ότι μόνο οι πρόβες μού δίνουν μια μικρή χαρά, τίποτα άλλο. Δεν περνάω καλά, είμαι σχεδόν σε κατάθλιψη. Δεν μου λείπει το έξω, άλλωστε δεν είμαι ο άνθρωπος που βγαίνει συχνά, σε κάποιο εστιατόριο ή μπαρ. Η αίσθηση ότι δεν είμαι ελεύθερος με καταθλίβει. Και το μέλλον μού φαίνεται ζοφερό. Θέλω να αγγίξω έναν άνθρωπο και να με αγγίξει κι αυτός. Να αγκαλιαστούμε και να μην ενώνουμε σαν ανόητοι τους αγκώνες ή τις άκρες της παλάμης μας», αποκάλυψε.

Στη συνέχεια ο Σταμάτης Φασουλής μίλησε για την κρίση της πανδημίας στο χώρο της υποκριτικής.

«Προσπαθούμε να βοηθήσουμε, αλλά είναι πολύς κόσμος. Δεν ξέρω πραγματικά τι θα απογίνουν αυτοί οι άνθρωποι. Και εγώ, αν δεν είχα αυτή τη στιγμή την τηλεόραση και την παράσταση που ετοιμάζουμε στο Εθνικό, δεν ξέρω πώς θα τα έβγαζα πέρα, ψυχολογικά και οικονομικά. Αισθάνομαι πολύ τυχερός που προέκυψαν αυτές οι δύο δουλειές. Και πολλές φορές αισθάνομαι και ενοχικά τυχερός» τόνισε και συνέχισε: «Δυστυχώς, δεν έχω κάνει κάποια αποταμίευση απ' όλα αυτά τα χρόνια που δουλεύω. Πολύ λίγα έχω στην άκρη. Όσοι συνάδελφοί μου έχουν χρήματα τα έκαναν από την τηλεόραση. Από το θέατρο δεν έκανε ποτέ κανείς χρήματα. Οι μισθοί εκεί είναι ελάχιστοι».

ΠΗΓΗ: ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ OK!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved