Ποια παρουσιάστρια αλλάζει τηλεοπτική στέγη στα μέσα της σεζόν; Οι πρώτες δηλώσεις στο gossip-tv
Showbiz

Ποια παρουσιάστρια αλλάζει τηλεοπτική στέγη στα μέσα της σεζόν; Οι πρώτες δηλώσεις στο gossip-tv

Έρχεται από 2/1/21 η νέα ψυχαγωγική εκπομπή «Π-άρτ-α όλα» με αποκλειστικές συνεντεύξεις, καλεσμένους έκπληξη, μόδα, μουσική, σινεμά, gossip, αστρολογία και πλούσιο ρεπορτάζ.

Παρουσιάστρια θα είναι η Γωγώ Γαρυφάλλου, η οποία αλλάζει τηλεοπτική στέγη στα μέσα της σεζόν και η εκπομπή θα προβάλλεται κάθε Σάββατο στις 12:30-14:30.

Το gossip-tv.gr επικοινώνησε με την παρουσιάστρια, η οποία κάνει ξεκίνημα σε μια δύσκολη περίοδο, καθώς λίγες ημέρες πριν έφυγε από τη ζωή ο μπαμπάς της.
«Λίγο πριν την πρεμιέρα μου στο ΑΡΤ έχασα τον μπαμπά μου. Στενοχωρήθηκα τόσο πολύ αλλά ήταν κάτι που το ήθελε πολύ. Να με δει δηλαδή μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του κ. Καρατζαφέρη. Όταν γύριζα σπίτι μου έλεγε "Θα πας παιδί μου εκεί, θα σε αγαπήσουν, είναι ένα κανάλι με ιστορία. Πραγματικά είμαι ευγνώμων στους κ. Καρατζαφέρη για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου και το πόσο εγκάρδια με υποδέχτηκαν στην οικογένεια του ΑΡΤ. Ήθελα τόσα χρόνια να χτυπήσει το τηλέφωνο από το συγκεκριμένο κανάλι και ο λόγος ότι όλα αυτά τα χρόνια πήγαινα καλεσμένη στην Μαρία Μπεκατώρου και τον Θοδωρή Ρακιτζή και διέκρινα το ήθος και τον επαγγελματισμό της οικογένειας του ΑΡΤ. Εξάλλου, δεν είναι τυχαίο ότι το συγκεκριμένο κανάλι έχει αναδείξει ουκ ολίγα ονόματα της τηλεπαρουσίασης και της δημοσιογραφίας, που σήμερα έχουν μια λαμπρή καριέρα. Είμαι τόσο ανυπόμονη!», είπε αρχικά η Γωγώ Γαρυφάλλου και συνέχισε:


Περιμένω με αγωνία να πω την πρώτη καλημέρα. Νιώθω ότι φέτος μέσα από αυτή την ευκαίρια ενώ δεν το έχω πει ποτέ τόσα χρόνια θα γίνει το όνειρό μου πραγματικότητα. Θέλω να πω και ένα τεράστιο ευχαριστώ στον κ. Καρατζαφέρη που μόλις έμαθε για τον μπαμπά μου αμέσως με κάλεσε να μου συλληπηθεί. Είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος με ευαισθησίες. Θα βάλω τα δυνατά μου να φανώ αντάξια στην αγάπη τους προς το πρόσωπό μου. Η πρώτη εκπομπή είναι αφιερωμένη στον φύλακα άγγελό μου που από εκεί ψηλά θα είναι πολύ περήφανος για εμένα»!

Εμείς, να της ευχηθούμε καλή αρχή!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved