J2US: Καλογρίδη: To φινάλε και η μεγάλη συγκίνηση στην κάμερα του gossip-tv!
Showbiz

J2US: Καλογρίδη: To φινάλε και η μεγάλη συγκίνηση στην κάμερα του gossip-tv!

J2US: Την εντυπωσιακή και εκρηκτική Νατάσα Καλογρίδη την συναντήσαμε στα παρασκήνια του μεγάλου τελικού και απάντησε αποκλειστικά σε όλες τις ερωτήσεις μας!

Μπορεί η Νατάσα Καλογρίδη με τον παρτενέρ της Νικόλα Ραπτάκη να έφτασαν κοντά στη πηγή αλλά να μην ήπιαν… νερό και να αποχώρησαν στον ημιτελικό του show, χτίστηκε όμως μια γερή σχέση φιλίας ανάμεσά τους και είναι ένα από τα ζευγάρια που θα παραμείνουν αξέχαστα στους τηλεθεατές!

Η Νατάσα Καλογρίδη μίλησε για την δυσκολία των προβών για τον κορονοϊό, για την δυσκολία των concepts και τις απαιτητικές πολύωρες πρόβες που χρειάστηκαν για να βγαίνει κάθε Σάββατο, αυτό το μοναδικό αποτέλεσμα που βλέπαμε στις οθόνες μας.

Επιπλέον, η Νατάσα Καλογρίση συγκινήθηκε μπροστά στην κάμερα του gossip-tv.gr μιλώντας για τον συνεργάτη και coach της, Νικόλα Ραπτάκη: «Θέλω να πω ότι είναι τεράστια η χαρά μου που βρέθηκα με τον Νικόλα Ραπτάκη επί σκηνής, είναι μεγάλη καλλιτεχνάρα και θέλω να πάει ψηλά! Είναι κάτι μεγαλύτερο από φιλία!».

Όσο για τον αν θα τους ξανά δούμε μαζί επί σκηνής η δημοφιλής ηθοποιός είπε: «Πολύ ωραία ερώτηση! Ποιος ξέρει; Μπορεί να μας δείτε σε κάποιο μιούζικαλ!».

Όσο για το αν κάνει σχέδια για το μέλλον και για το νέο έτος, η Νατάσα Καλογρίδη μας εξομολογήθηκε πως δεν της αρέσει να κάνει σχέδια και καταστάσεις, ό,τι της έρχεται στο δρόμο της αποφασίζει εκείνη τη στιγμή πως θα δράσει!

Δείτε στο video που ακολουθεί τις αποκλειστικές δηλώσεις της Νατάσας Καλογρίδη!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved