J2US: Αποκλειστικό - Βαλαβάνη: Ο γάμος, το Survivor και το ταξίδι με τον Βασάλο!
Showbiz

J2US: Αποκλειστικό - Βαλαβάνη: Ο γάμος, το Survivor και το ταξίδι με τον Βασάλο!

J2US: H Ευρυδίκη Βαλαβάνη μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα του gossip-tv.gr και αναφέρθηκε στην συμμετοχή της στο show, σχολίασε το Survivor και απάντησε στο αν τελικά παντρεύεται με τον Κωνσταντίνο Βασάλο!

Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια ήταν μια από τις πιο αγαπημένες παίκτριες που πέρασαν ποτέ από το τραγουδιστικό show «Just the two of us». Την πετύχαμε στα παρασκήνια και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις που της κάναμε!

Για την γεύση που της άφησε το παιχνίδι είπε: «Η εμπειρία μου ήταν μαγική, αν και ήταν κάτι έξω από τα νερά μου! Γνώρισα και συνεργάστηκα με πολύ αξιόλογους ανθρώπους, γεννήθηκε μια φιλία με τον Ηλία Βρεττό και είμαι πολύ χαρούμενη γι αυτό!».

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη σχολίασε μαζί μας την πρεμιέρα του Survivor και έφερε στο μυαλό της, όλες τις αναμνήσεις από αυτή την εμπειρία! Αποκάλυψε πως νιώθει μόνο νοσταλγία για τον Άγιο Δομίνικο!

Επιπλέον, η Ευρυδίκη απάντησε σε όλα τα δημοσιεύματα που την θέλουν να παντρεύεται με τον σύντροφό της, Κωνσταντίνο Βασάλο και μας εκμυστηρεύτηκε: «Εδώ και τρία χρόνια με παντρεύουν, εδώ και τρία χρόνια μένω έγκυος. Όχι, κάτι τέτοιο δεν ισχύει, μου αρέσει να πηγαίνω με την ροή των πραγμάτων!».

Τέλος, μας απάντησε ποιο θα είναι το πρώτο ταξίδι που θα κάνει με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, αμέσως μετά την καραντίνα!

Δείτε το video με τις αποκλειστικές δηλώσεις της Ευρυδίκης Βαλαβάνη!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved