8 Λέξεις: Ειρήνη Καραγιώργη: Ποια σκηνή την έκανε να κλάψει και να πονέσει πολύ;
Showbiz

8 Λέξεις: Ειρήνη Καραγιώργη: Ποια σκηνή την έκανε να κλάψει και να πονέσει πολύ;

8 Λέξεις: Η Ειρήνη Καραγιώργη, ακόμη μία χρονιά, πρωταγωνιστεί στο ερωτικό - πολιτικό θρίλερ του ΣΚΑΙ «8 λέξεις», υποδυόμενη την Ηλιάνα.

Για δεύτερη χρονιά πρωταγωνιστείς στο ερωτικό - πολιτικό θρίλερ του ΣΚΑΙ «8 λέξεις». Ποια είναι τα συναισθήματα σου;

Σίγουρα τα συναισθήματα μου είναι ανάμεικτα, με αυτά της χαράς και της επιβράβευσης να υπερισχύουν. Είναι όμορφο να νιώθεις πως το εγχείρημα αυτό, που χτίστηκε με τόσο μεράκι, έχει αγκαλιαστεί από τον κόσμο. Βέβαια, δεν θα το κρύψω, υπάρχει και το αίσθημα της ανακούφισης. Τα πράγματα πλέον είναι πολύ δύσκολα για όλους τους καλλιτέχνες, άρα νιώθω ευγνώμων που έχω δουλειά.

Τι έχεις κερδίσει ή έχεις χάσει μέσα από αυτή τη συνεργασία;

Αυτά που έχω κερδίσει είναι αμέτρητα. Μία αλλιώτικη οικογένεια και μία ευκαιρία εξέλιξης και βελτίωσης, κυρίως σε προσωπικό επίπεδο. Έμαθα πάρα πολλά μέσα απ' αυτό το ταξίδι, τα οποία θα έχω μαζί μου και στη συνέχεια. Δεν νιώθω πως έχασα κάτι, αντιθέτως, μόνο κέρδισα.

Πώς είναι η συνεργασία σου με τον Αντρέα Γεωργίου;

Τα λόγια είναι περιττά. Ο Αντρέας είναι εξαιρετικός επαγγελματίας, δεν χωράει αμφισβήτηση. Και το κυριότερο, είναι άνθρωπος και είναι πάντα εκεί όταν τον χρειάζεσαι.

Ποια είναι η πιο δύσκολη σκηνή που έχεις γυρίσει μέχρι τώρα;

Χωρίς δεύτερη σκέψη, η πιο δύσκολη σκηνή ήταν αυτή που η Ηλιάνα θάβει το παιδί της. Πόνεσα και έκλαψα πολύ. Ήταν πρόκληση για μένα. Μιλάμε για δύσκολες συνθήκες, που όμως με έκαναν να εξελιχθώ ως ηθοποιός και ως άνθρωπος.

Ως Ειρήνη, δικαιολογείς τη συμπεριφορά και τις πράξεις της ηρωίδας σου;

Ως Ειρήνη, όχι, δεν τις δικαιολογώ. Ως ηθοποιός, όμως, οφείλω να το κάνω για να μπορέσω να μπω στα παπούτσια της και να βασίσω στο δικό της μονοπάτι. Αν δεν δικαιολογήσω τις πράξεις της, δεν θα μπορέσω ποτέ να πείσω κανέναν. Φέτος, η Ηλιάνα είναι σχετικά πιο ήρεμη σε σχέση με το παρελθόν... Σίγουρα έχει έρθει σε μία συμφιλίωση με κάποια πράγματα. Όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν ακροβατεί σε ένα τεντωμένο σχοινί. Θα δούμε στιγμές που και πάλι η Ηλιάνα θα βασανίζει το μυαλό της και θα πάλευε με τους δαίμονες της, σύμφωνα με το My Tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved