Σάκης Τανιμανίδης: Η προετοιμασία για την ανατροφή των δίδυμων παιδιών του - Απίθανη φώτο
Showbiz

Σάκης Τανιμανίδης: Η προετοιμασία για την ανατροφή των δίδυμων παιδιών του - Απίθανη φώτο

O Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα θα γίνουν γονείς το νέο έτος.

Το ζευγάρι ανακοίνωσε το ευχάριστο γεγονός πριν από λίγο διάστημα και εκ τότε δημοσιεύει μοναδικές φωτογραφίες δείχνοντας στους διαδικτυακούς τους φίλους πως ανυπομονούν για τον ερχομό των διδύμων.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι η Χριστίνα Μπόμπα ήταν η πρώτη που ανακοίνωσε τα ευχάριστα γράφοντας: «Φέτος ο Άγιος Βασίλης ήρθε νωρίτερα στο σπίτι μας και μας έφερε το πιο σημαντικό δώρο της ζωής μας! Η οικογένεια μας μεγαλώνει και η χαρά μας είναι απερίγραπτη!

ΥΓ. Θέλω να στείλω την αγάπη μου και δύναμη σε όλες τις γυναίκες που θέλουν να γίνουν μανούλες και δυσκολεύονται. Ούτε για μας ήταν εύκολος ο δρόμος, αλλά όταν τελικά έρχεται τα ξεχνάς όλα.»!

Και ο Σάκης Τανιμανίδης τρελά ευτυχισμένος πόσταρε μία φωτογραφία με τη γυναίκα του και μέλλουσα μανούλα και έγραψε λίγη ώρα από την ανάρτησή της : «Κι έτσι ξαφνικά...σε λίγο θα γίνουμε 4!! ❤»!

Τι και αν η Χριστίνα Μπόμπα θα γεννήσει μέσα στο 2021, ο Σάκης Τανιμανίδης ξεκίνησε την προετοιμασία για την ανατροφή των παιδιών τους.

Ο Σάκης Τανιμανίδης άρχισε να διαβάζει βιβλία με θέμα το μεγάλωμα δίδυμων παιδιών: «Απολαμβάνοντας μια από τις τελευταίες στιγμές απόλυτης ηρεμίας στο σπίτι…με ένα «επίκαιρο» βιβλίο και μια κούπα καφέ»!

Δείτε τη φωτογραφία που ανήρτησε στην παρακάτω gallery!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved