Χατζηβασιλείου: «Δεν έχω περιουσία, έκανα εκπομπή για βιοποριστικούς λόγους»
Showbiz

Χατζηβασιλείου: «Δεν έχω περιουσία, έκανα εκπομπή για βιοποριστικούς λόγους»

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» και παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης!

Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε για την δυσκολία και την κρίση που περνάει όλος ο κόσμος και δήλωσε πως πίσω από την λάμψη της τηλεόρασης και των εκπομπών κρύβονται βιοποριστικοί λόγοι!

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου συγκεκριμένα εξομολογήθηκε: «Τα πράγματα είναι δύσκολα οικονομικά. Αυτή είναι η ζωή κι εγώ έχω πολλή διδαχή μέσα μου για να τα χάσω σε τέτοιες εξελίξεις».

Και συνέχισε, λέγοντας: «Δεν είχα κάτι άλλο. Φυσικά και την έκανα για βιοποριστικούς λόγους. Ούτε έχω κάποια περιουσία, κάποια ακίνητα για να παίρνω από εκεί χρήματα, ούτε με ζεις κάποιος. Εγώ συντηρώ τον εαυτό μου και τελικά όχι μόνο τον εαυτό μου. Όταν έρχεται μια κρίση επιμερίζεται και ο άλλος το βάρος. Εγώ έτυχε να συνεχίσω τη δουλειά μου, να έχω μια καλή δουλειά όλα αυτά τα χρόνια».

Τέλος, αποκάλυψε στους οικοδεσπότες της εκπομπής: «Ακόμα τα πράγματα είναι δύσκολα οικονομικά στην εταιρεία του συζύγου μου. Αυτή είναι η ζωή κι εγώ έχω πολλή διδαχή μέσα μου για να τα χάσω σε τέτοιες εξελίξεις. Σήμερα είναι έτσι και αύριο αλλιώς και εμείς πρέπει να είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τα πάντα.».

Δείτε το video.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved