Αποκλειστικό: Τα covid tests και ο νέος παρτενέρ της Ντρίο στα γενέθλια της Φωτιάδη
Showbiz

Αποκλειστικό: Τα covid tests και ο νέος παρτενέρ της Ντρίο στα γενέθλια της Φωτιάδη

Την Μικαέλα Φωτιάδη και την Μέγκι Ντρίο τις γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή τους στο GNTM. Η πρώτη γιόρτασε τα γενέθλιά της πριν από μερικές μέρες και εμείς έχουμε όλες τις πληροφορίες!

Μπορεί να μην κατάφερε η Μικαέλα Φωτιάδη να φτάσει μέχρι τον μεγάλο τελικό του My Style Rocks, ωστόσο ξεχώρισε από νωρίς μιας και η ίδια είχε τη δική της πορεία στο χώρο του modeling. Από την άλλη η Μέγκι Ντρίο συνεχίζει τα βήματά της στο χώρο του μόντελινγκ με μεγάλη επιτυχία!

Η Μικαέλα γιόρτασε πριν από δύο ημέρες τα γενέθλια της, στο σπίτι της μαζί με την οικογένειά της και με εκλεκτούς φίλους καλεσμένους!

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του gossip-tv.gr όλοι οι παραβρισκόμενοι στο πάρτι γενεθλίων προέβησαν σε τεστ κορονοϊού πριν διασχίσουν την πόρτα της εισόδου στο σπίτι της εορτάζουσας, καθώς η οικοδέσποινα ήθελε να βεβαιωθεί ότι είναι όλοι υγιείς!

Αυτό που αξίζει να σημειώσουμε είναι ότι ανάμεσα στους καλεσμένους στο πάρτι ήταν και η Μέγκι Ντρίο, η οποία σύμφωνα με τις πληροφορίες μας δεν παρεβρέθηκε μόνη της στο πάρτι, αλλά ήταν συνοδευμένη από έναν νεαρό και γοητευτικό άντρα! Νέα σχέση στη ζωή της Μέγκι Ντρίο; Η Μέγκι δεν έχει αποκαλύψει ποτέ και τίποτα κάτι για την προσωπική της ζωή! Ο καιρός θα δείξει και θα επιβεβαιώσει τις πληροφορίες μας για τον άντρα που συνόδευσε την Μέγκι στο πάρτι της καλής της φίλης, Μικαέλας!

Δείτε τα videos από το πάρτι γενεθλίων της Μικαέλας!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved