Πρωταγωνιστής αποκαλύπτει: «Αν δεν υπήρχαν οι "Μέλισσες" θα είχα σοβαρό θέμα επιβίωσης»
Showbiz

Πρωταγωνιστής αποκαλύπτει: «Αν δεν υπήρχαν οι "Μέλισσες" θα είχα σοβαρό θέμα επιβίωσης»

Άγριες Μέλισσες: Οι δυσκολίες και οι αλλαγές στις ζωές μας που έχει επιφέρει ο κορονοϊός, έχουν φέρει στα όριά τους πολλούς καλλιτέχνες που λόγω του lockdown δεν βρίσκουν δουλειά ενώ όσες δουλειές είχαν κλείσει, δεν έγιναν ποτέ. 

Πασίγνωστος πρωταγωνιστής μάλιστα από τις Άγριες Μέλισσες, παραδέχεται δημόσια πως αν δεν έπαιζε στην επιτυχημένη σειρά, θα αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα επιβίωσης.

Ο λόγος για τον Βασίλη Μπισμπίκη ο οποίος δεν κρύβει ότι η όλη κατάσταση με τον κορονοϊό τον έχει επηρεάσει πολύ.

Μπαμπάς ενός 8χρονου, πιστεύει πως «τα παιδιά είναι μεγάλη ελπίδα για την ανθρωπότητα και ίσως το δικό μου ή κάποια άλλα να κάνουν κάτι καλύτερο για την ανθρωπότητα. Η μεγαλύτερη αγωνία μου για τον γιο μου είναι να μη χάσει τον εαυτό του».

Δηλώνει αριστερός: «Είμαι άνθρωπος που αγαπά τους ανθρώπους, με κοινωνική συνείδηση και ευαισθησία. Πιστεύω στο δίκαιο και στην ισότητα. Και δεν μιλάω για οικονομική ισότητα. Να μη βάζουμε ταμπέλες, να μην περιθωριοποιούμε ανθρώπους, να δίνουμε βοήθεια σε κάποιους, να υπάρχει πρόληψη κοινωνική, να υπάρχει φροντίδα για τον άνθρωπο. Τώρα οδηγούμαστε στην ανθρωποφαγία και στον ακραίο άναρχο καπιταλισμό, γιατί ο γνήσιος έχει και κάποιους κανόνες».

Αγαπάει τη... φάρα του, όπως λέει, και στενα­χωριέται γιατί οι καλλιτέχνες περνούν δύσκολα. «Είναι χυδαία η συμπεριφορά της Πολιτείας απέναντι στους καλλιτέχνες από το πρώτο lockdown μέχρι σήμερα.

Είναι σαν να μην υπάρχουμε και είναι δύσκολο πια να ακουστεί και η κραυγή με όλο αυτό που συμβαίνει με τα ΜΜΕ και τα social media, όπου ο καθένας βγαίνει και λέει τη γνώμη του και ξαφνικά οι φωνές διαιρούνται, οπότε δεν μπορεί να υπάρ­ξει σύμπνοια από πολλές ομάδες μαζί για να ακουστούν δυνατά και καθαρά. Ειλικρινά, αν δεν υπήρχαν οι "Μέλισσες" θα είχα σοβαρό θέμα επιβίωσης αυτή τη στιγμή».

Ο μεγαλύτερος φόβος του στη ζωή είναι «να μην τρελαθώ. Να χάσω τα λογικά μου. Από μικρός το σκέφτομαι, γιατί πολλές φορές έφτα­να τον εαυτό μου σε εξαντλητικές καταστάσεις και όταν έβλεπα το μυαλό μου να χάνεται, φο­βόμουν. Δεν θα ήθελα να μου συμβεί ποτέ».

Αν κοιτούσε τώρα πίσω, τι θα έλεγε στον 14χρονο Βασίλη στο Λουτράκι; «Θα του έλεγα να τα ξανακάνει επί χίλια όλα, πιο δυνατά, πιο σκληρά, να ζήσει όσες μικρές στιγμές δεν έζησε, να τις ζήσει όλες», απαντά και γελά δυνατά.

Πηγή: Gala

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved