Πώς η Μενεγάκη έγινε σύγχρονος Μίδας! Οι νέες συνεργασίες και το... χρυσάφι στα πόδια της
Showbiz

Πώς η Μενεγάκη έγινε σύγχρονος Μίδας! Οι νέες συνεργασίες και το... χρυσάφι στα πόδια της

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, που φέτος είναι πιο ενεργός από ποτέ, συνεχίζει να «μπαίνει» στα σπίτια των fans της η Ελένη Μενεγάκη.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια, αφού δεν βρίσκεται πια στο τηλεοπτικό γυαλί, συνεχίζει να κρατά επαφή με τους θαυμα­στές της μέσα από το Διαδίκτυο με το να μοιράζεται μαζί τους απλές, καθημερινές στιγμές, κάτι που στο παρελθόν δεν έκα­νε τόσο έντονα. Όπως το να δείχνει εικόνες του σπιτιού της, αλλά και να ανεβάζει βίντεο την ώρα που στολίζει το δέντρο με τον σύζυγό της, Ματέο Παντζόπουλο.

Η Ελένη το απολαμβάνει και είναι αρκετές οι φορές που όταν βρίσκει χρόνο μιλά με τον κόσμο που την ακολουθεί απαντώ­ντας στα σχόλιά του, που είναι χιλιάδες. Ωστόσο, μέσα από το Instagram η γνωστή πaρουσιάστρια συνεχίζει να «εργάζε­ται», καθώς μεγάλες εταιρείες ρίχνουν... χρυσάφι στα πόδια της για μια ανάρτησή της με το προϊόν τους. Εκτός από τη συ­νεργασία της με μεγάλη εται­ρεία που έχει σχέση με την περιποίηση μαλλιών, όπως φαίνεται και στις αναρτήσεις της προβάλλει και άλλα προ­ϊόντα.

«Η Ελένη είναι σαν τον Μίδα: Ό,τι πιάνει γίνεται χρυσός», δηλώνει στο «Secret» στέλεχος εταιρείας που συνεργάζεται μαζί της. Αυτή είναι μια μεγάλη αλήθεια, αφού οι πωλήσεις των προϊόντων εκτοξεύονται στα ύψη με το που τα διαφημίσει η Ελένη Μενεγάκη.
Η ίδια διαφημίζει από καφέ μέχρι κοσμήματα και παράλλη­λα κάνει δώρα στις followers της με το γνωστό σύστημα give away. Πληροφορίες αναφέρουν ότι για το 2021 την έχουν
προσεγγίσει νέες εταιρείες.

Η ίδια προσέχει πολύ τις φωτο­γραφίες της, θέλει ανάμεσα σε αυτές όπου διαφημίζει κάτι να υπάρχουν και προσωπικές, ώστε να μη γίνει το προφίλ της καθαρά εμπορικό, και μαζί με τους ανθρώπους που τη βοη­θούν στον σχεδιασμό το έχει καταφέρει. Αυτήν την περίοδο απολαμβάνει χαλαρές στιγμές στο σπίτι της με την οικογέ­νειά της, κάτι που της έχει λείψει πολύ, δοκιμάζει νέες συντα­γές μαγειρικής και διαβάζει βιβλία.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved